Diplome şi certificate

Chirurgie Plastica in Timisoara

Competenta profesionala mi-am dobandit-o in anii de pregatire intensiva din Clinica de Chirurgie Plastica, Casa Austria. Clinica Casa Austria este clinica universitara a Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara, fiind una dintre cele mai performante clinici de profil din tara. Am lucrat intr-un colectiv de chirurgi plasticieni de exceptie, recunoscuti pe plan national si international. Am participat la programul operator al clinicii, initial ca membru al echipei operatorii, ulterior ca manager de caz. Am abordat atat patologia de urgenta, preponderent traumatica, cat si bolile cronice la pacienti programati, cu operatii asa-zis „la rece”. Astfel am dobandit o experienta clinica semnificativa (peste 10.000 operatii).

Mi-am imbogatit experienta participand la numeroase congrese, simpozioane, workshop-uri si cursuri de specialitate din tara si din strainatate. In timp, experienta acumulata m-a ajutat sa fac tranzitia de la audierea lucrarilor stiintifice de specialitate la conceperea si prezentarea acestora.

Am devenit membru in mai multe asociatii profesionale de specialitate. Acest fapt atesta calitatea pregatirii mele si intareste veridicitatea informatiilor pe care le vei afla in continuare din acest site.

Pe parcursul carierei mele profesionale am fost prezent la numeroase manifestări ştiinţifice:

 

[nggallery id=9]

Mi-am largit viziunea participand la numeroase cursuri postuniversitare:

[nggallery id=10]