Evelina B.

Am ajuns la domnul doctor după 2 ani de dureri, chinuri și bani dați pe tratamente pentru unghia incarnata și medici care nu m-au ajutat cu nimic. După ce am pierdut speranța în București, l-am găsit pe google pe domnul doctor Gyebnar, care părea să fie soluția salvatoare a unghiei mele. Unghia arăta rău când am ajuns la Timișoara, dar toată echipa m-a întâmpinat cu zâmbete și operația nici nu am simțit-o. Erau aproape ireale acest mediu extraordinar de primitor, acest doctor pe care chiar îl interesează pacienții săi și acest personal deosebit de grijuliu.

Recomand oricând, oricui. Aș bate oricând drumul Timișoara-Bucuresti pentru asemenea servicii.

Keep up the good work!

Citeste mai mult

Luminita D.

Sunt o fetiță de 13 ani și am ajuns la domnul doctor Gyebnar in luna decembrie 2019.

Am fost operată pentru o unghie încarnată, iar rezultatele sunt excelente. Am avut emoții foarte mari pentru ceea ce știam că va urma, însă în momentul în care am intrat în clinică am fost impresionată de amabilitatea personalului și de profesionalismul domnului doctor.

Recomand cu căldură serviciile medicale ale domnului doctor Vladislav Gyebnar.

Citeste mai mult

Bancila Mircea

Am apelat in urma cu 2 luni la dl. doctor pentru o unghie incarnata. Operatia a fost facuta cu o mana foarte precisa si cu profesionalism si a iesit excelent. Ii multumesc d-lui doctor. Acum unghia creste fara probleme.

Ar trebui doar precizat ca trebuie un concediu de 10 zile pentru recuperare deoarece in ziua a 5-a cand se dau jos bandajele degetul este foarte sensibil, comparabil cu prima zi dupa operatie dar apoi rezultatul este foarte multumitor.

Citeste mai mult

Szajak Iaroslav

Fiul meu in varsta de 13 ani a fost operat de domnul dr. Gyebnar pentru o unghie incarnata .

Sunt foarte multumit de conditiile in care a decurs operatia , precum si de rezultat.

Citeste mai mult