Protectia datelor cu caracter personal – confidentialitate

Societatea noastra acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal in spiritul respectului fata de drepturile fundamentale care le sunt recunoscute persoanelor, asumandu-si in mod constient si responsabil aplicarea principiilor si normelor privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Operatiunile de prelucrare intra in responsabilitatea Bestetic For Life SRL si echipa Clinicii Bestetic, care in calitate de operatori de date au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale, ori o alta persoana.

Aceasta nota de informare iti este destinata pentru ca esti un vizitator al site-ului bestetic.ro in scopul de a-ti furniza informatii, intr-o forma concisa si accesibila, despre prelucrarea datelor tale personale atunci cand accesezi www.bestetic.ro sau utilizezi anumite instrumente de pe acesta. De asemenea, nota iti este destinata si daca datele tale personale sunt prelucrate de noi prin intermediul materialelor publicate pe site. Acesta nota nu reprezinta intreaga noastra politica privind prelucrarea de date personale, care este mult mai larga si acopera si alte situatii. Daca ai orice fel de intrebari despre prelucrarea datelor tale personale de catre noi, poti sa ne scrii utilizand datele de contact din contact.

Scopul in care prelucram datele tale personale este unul necomercial, respectiv cel de a ne atinge scopul si obiectivele statutare. Prin urmare temeiul juridic al prelucrarii este cel al interesului nostru legitim de a ne desfasura activitatea medicala.

Datele pe care le prelucram prin intermediul site-ului sunt, in general, date de identificare ale persoanei fizice, inclusiv in materialele publicate pe site. In acest caz special al materialelor publicate, pot aparea situatii in care vom procesa si alte date personale, dar numai cu respectarea principiilor necesitatii si proportionalitatii, avand mereu in vedere reducerea la minim a datelor procesate, pentru a respecta drepturile persoanelor vizate.

Daca doriti sa scrieti pe site-ul bestetic.ro o marturie sau un testimonial, vom avea nevoie de nume, prenume, adresa de e-mail si numarul tau de telefon. In acest caz, temeiul juridic al prelucrarii este cel al consimtamantului. Destinatarii adresei de e-mail si al numarului tau de telefon, suntem doar noi. Numarul de telefon va fi utilizat doar in scopul de a te contacta pentru clarificarea anumitor aspecte referitoare la serviciile oferite de noi. 

De asemenea, datele personale furnizate de tine prin completarea formularului on-line de pe acest site sunt utilizate exclusiv in scopul efectuarii programarii pentru consultatie si a serviciilor conexe (asigurarea respectarii datei si a orei programate, anularea programarii, reprogramare, remedierea unei erori in procesul de efectuare a rezervarilor, contactarea persoanei vizate in scopul clarificarii unor aspecte legate de rezervarea efectuata – doar in situatia in care nu pot fi utilizate alte mijloace de comunicare).

Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri, iar daca doresti sa afli mai multe informatii generale despre acestea, precum si cele specifice pentru site-ul nostru, gasesti toate informatiile aici .

Destinatarii datelor in cazul materialelor publicate sunt membrii publicului care acceseaza site-ul, iar in celelalte situatii, doar noi. Durata de stocare a acestor date este, in principiu, durata de functionare a societatii.

Nu avem intentia de a transfera datele tale cu caracter personal catre alti terti sau organizatii internationale si nici nu supunem datelor tale vreun proces automatizat, inclusiv de creare de profile. Cu toate acestea, in situatii exceptionale, autoritatile prevazute de lege (instante, organe judiciare) pot solicita comunicarea anumitor informatii in indeplinirea activitatilor specifice. Daca in activitatea noastra va aparea aceasta necesitate de a-ti prelucra datele pentru alte scopuri decat cele in care au fost colectate, te vom informa inainte despre aceasta.  

Cu privire la toate datele tale pe care le prelucram, te informam ca ai dreptul de a ne solicita accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a te opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Daca vrei mai multe informatii despre aceste drepturi, poti citi Regulamentul General de Protectie a Datelor – GDPR , adica pe pagina Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.  

Pentru informatii suplimentare privind politica de stocare si prelucrare a datelor in cadrul societatii noastre, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: str. Popa Sapca, nr. 12, SAD 1, cam 2, Timisoara, jud. Timis, cod postal 300057, Bestetic For Life SRL,  sau la adresa de e-mail: office@bestetic.ro

Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii si conditiile de utilizare descrise aici.

Echipa Bestetic