Consultatia telefonica sau on-line

Consultatia prin mijloace moderne  

Consultatia prin telefon sau video-call poate fi o metoda utila pentru a obtine informatii de specialitate sau pentru a te sfatui in privinta bolii tale sau a cuiva drag tie.

De asemenea este foarte utila cand doresti sa apelezi la Second Opinion. Vezi mai jos, mai multe detalii despre consultatia “Second Opinion”.

Sunt cazuri in care datorita distantei mari, posibilitatea de a te deplasa la cabinetul meu pentru o consultatie directa este limitata. Aici venim in sprijinul tau cu diverse variante. Metodele agreate de mine:

 • convorbire telefonica,
 • video-call pe google meet. Vezi mai multe detalii despre aceasta aplicatie aici . In acest caz veti primi inainte de ora programata un link pe care il veti accesa la ora programata.

Vezi mai jos cum faci pentru a te programa.

Ce spun pacientii?

Simoniac Vasile

Ma numesc Simoniac Vasile si am suferit de maladia Dupuytren RD IV la mana dreapta. Am fost operat de catre domnul doctor Vladislav Gyebnar …citeste mai mult

Stelian Mihalcea

Hristos a Înviat ! Anul trecut am fost diagnosticat cu sindrom de Tunel Carpian la ambele mîini Am încercat să caut prin preajmă un …citeste mai mult

Consultatia la distanta este o metoda limitata in stabilirea diagnosticului. Datorita lipsei examinarii directe a pacientului de catre mine, concluziile care apar in urma consultului pot fi, intr-o masura relativa, viciate. Avantajele unei examinari la cabinet si modul cum decurge la mine o consultatie poti vedea aici . Daca, totusi, nu puteti ajunge la cabinet pentru un consult medical, atunci:

Primul pas este sa luati legatura cu mine pentru a decide daca o consultatie prin telefon este oportuna si utila. 

Consultatia la un medic specialist

Programarea unui consult

Programarea se face printr-un e-mail care trebuie sa contina:

 1. Numele si prenumele pacientului;
 2. Un numar de telefon la care va voi contacta eu;
 3. Cateva poze cu afectiunea:
  • sa fie clare in zona supusa consultului si bine luminate
  • sa evidentieze bine afectiunea, eventual din mai multe instante
 4. Intervalul de ore in care preferati sa fiti sunat / video-call
 5. In atasament sa contina o copie a Op-ului de plata reprezentand contravaloarea consultatiei telefonice.

După expedierea mail-ului vei fi contactat pentru stabilirea exacta a datei si orei consultatiei, dupa care vei primi un link pentru consultatia prin Video-Call .

Pretul unui consult

Pretul unei consultatii telefonice este de 200 lei pentru o consultatie simpla si creste in functie de complexitatea cazului sau de necesitatea unor interpretari de investigatii. Se poate achita prin una din urmatoarele metode:

 1. Transfer bancar catre:
  • Beneficiar: Bestetic For Life SRL, in unul din urmatoarele conturi:
  • cont ING: RO16INGB0000999905337757 – Cod BIC/SWIFT: INGBROBU sau
  • cont BT: RO07BTRLRONCRT0453582201 – Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22
  • La detalii trebuie completat “consultatie telefonica”
 2. Prin aplicatii smartphone scanand codul de plata QR – vezi imaginea 2
 3. Direct la o agentie ING prin depunere de numerar la bancomat fara card (vezi cont si beneficiar mai sus).

Important de stiut:   

 • Limita maxima a unei consultatii telefonice este de 15 – 20 min;
 • In timpul consultatiei iti recomand sa ai ceva la indemana pentru a-ti lua notite. Vom discuta informatii medicale cu care nu esti familiarizat si care ar fi indicat sa-ti ramana notate.

Ce este Second Opinion – a doua opinie medicala?

“Second Opinion” este o a doua parere medicala, care se recomanda pentru cresterea gradului de incredere in tratamentul propus. Astfel, luarea unei decizii corecte este facuta pe baza unor argumente medicale solide coroborate de la mai multi specialisti.

Aceasta consultatie tip Second Opinion nu aduce atingere si nu pune la indoiala actul medical desfasurat anterior, fiind o activitate paralela, la solicitarea pacientului.

Dr. Med. Vladislav Gyebnar