Consultatia telefonica sau on-line

Consultatia prin mijloace moderne  

Consultația prin telefon sau video-call poate fi o metodă utilă pentru a obține informații de specialitate sau pentru a te sfătui în privința bolii tale sau a cuiva drag ție.
De asemenea, este foarte utilă când dorești să apelezi la Second Opinion. Vezi mai jos mai multe detalii despre consultația “Second Opinion”.

Sunt cazuri în care, datorită distanței mari, posibilitatea de a te deplasa la cabinetul meu pentru o consultație directă este limitată. Aici venim în sprijinul tău cu diverse variante. Metodele agreate de mine:

 • convorbire telefonică,
 • video-call pe google meet. Vezi mai multe detalii despre această aplicație aici. În acest caz, înainte de ora programată, vei primi un link pe care îl vei accesa la ora programată. Consultația online pe google meet poate avea loc de pe orice device: laptop, tabletă sau smartphone. Pentru desfășurarea optimă a consultației este important să faceți un test înainte de consultație și să verificați să fie active atât microfonul, cât și camera video.

Vezi mai jos cum faci pentru a te programa.

Consultatia la un medic specialist

Programarea unui consult

Programarea se face printr-un e-mail pe adresa dr.vladislav@vittaclinic.ro (cu subiectul Consult on-line – Nume pacient) care trebuie să conțină:

 1. Numele și prenumele pacientului;
 2. Vârsta pacientului;
 3. Un număr de telefon la care să te pot contacta eu;
 4. Orașul unde locuiește pacientul;
 5. Câteva poze cu afecțiunea:
  • să fie clare în zona supusă consultului și bine luminate,
  • să evidențieze bine afecțiunea, eventual din mai multe incidențe ;
 6. Intervalul orar în care preferi să fii sunat / video call;
 7. Metoda preferată pt consult on-line: telefon sau google meet;
 8. Atașează în mail la dr.vladislav@vittaclinic.ro o copie a Op-ului de plată reprezentând contravaloarea consultației telefonice.

După expedierea mail-ului vei fi contactat pentru stabilirea exactă a datei și orei consultației, după care vei primi un link pentru consultația prin Video-Call.

Prețul unui consult

Prețul unei consultații telefonice sau online este de 300 lei, pentru o consultație simplă, și crește în funcție de complexitatea cazului sau de necesitatea unor interpretări de investigații. Se poate achita prin una din următoarele metode:

 1. Transfer bancar către:
  • Beneficiar: Bestetic For Life SRL, în unul din următoarele conturi:
  • cont ING lei: RO16 INGB 0000 9999 0533 7757 – Cod BIC/SWIFT: INGBROBU sau
  • cont BT lei: RO07 BTRL RONC RT04 5358 2201 – Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22
  • cont BT Euro: RO54 BTRL EURC RT04 5358 2201– Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22
  • La detalii trebuie completat “consultație la distanță
 2. Direct la o agenție ING prin depunere de numerar la bancomat fără card (vezi cont și beneficiar mai sus)

Important de știut:

 • În timpul consultației îți recomand să ai ceva la îndemână pentru a-ți lua notițe. Vom discuta informații medicale cu care poate nu ești familiarizat, și care ar fi indicat să-ți rămână notate.
 • Limita maximă a unei consultații telefonice este de 20 min;

Ce spun pacientii?

A.M.
Sfântu Gheorghe - jud. Covasna

Buna seara! Înainte de toate doresc sa mulțumesc domnului Dr Vladislav Gyebnar cât și întregii echipe pentru profesionalismul cu care mi-au tratat soțul de …citeste mai mult

Stefan M.
Timișoara

Sunt foarte mulțumit, operația a decurs cu succes. Domnul doctor Gyebnar , un specialist deosebit, un chirurg cu mână ușoară , un om amabil …citeste mai mult

Consultația la distanță este o metodă limitată în stabilirea diagnosticului. Datorită lipsei examinării directe a pacientului de către mine, concluziile care apar în urma consultului pot fi, într-o măsură relativă, viciate. Avantajele unei examinari la cabinet, precum și modul în care decurge la mine o consultație, le poți vedea aici. Dacă totuși nu poți ajunge la cabinet pentru un consult medical, atunci:
Primul pas este să iei legatura cu mine pentru a decide dacă o consultație prin telefon este oportună și utilă.

 

Ce este Second Opinion – a doua opinie medicală?

“Second Opinion” este o a doua părere medicală, care se recomandă pentru creșterea gradului de încredere în tratamentul propus. Astfel, luarea unei decizii corecte este făcută pe baza unor argumente medicale solide, coroborate de la mai mulți specialiști.
Aceasta consultație tip Second Opinion nu aduce atingere și nu pune la îndoială actul medical desfășurat anterior, fiind o activitate paralelă, efectuată strict la solicitarea pacientului.

Avantajele Telemedicinei sau a consultatiei On-line

Consultația la distanța poate contribui la facilitarea și scurtarea drumului spre diagnosticare, în afecțiuni unde deplasarea la cabinet este mai anevoioasă. Este utilă și pentru identificarea unor investigații necesare în prealabil unei consultații la cabinet.

Printre principalele avantaje ale telemedicinei, de care se bucură pacienții, se află:

 • reducerea timpului petrecut pe drumul către doctor și a numărului zilelor de concediu luate în acest scop;
 • lipsa costurilor adiționale legate de transport;
 • timp dedicat de către medic exclusiv pacientului și, implicit, încurajarea pacientului să fie mai deschis cu privire la afecțiunea de care suferă (prezența mai multor persoane în jurul pacientului poate cauza scăderea complianței pacientului);
 • eliminarea grijilor legate de îngrijirea copiilor/bătrânilor, pentru pacienții care nu au cu cine lăsa un copil sau un vârstnic pe durata unei consultații în clinică;
 • este accesibilă și foarte ușor de utilizat.

Telemedicina poate fi, de asemenea, un instrument excelent pentru a ajuta pacienții să se simtă mai responsabili față de sănătatea lor, o încredere care este vitală pentru o viață sănătoasă.

Dr. Med. Vladislav Gyebnar