Vitta Clinic

Vitta Clinic, un concept Bestetic, este o clinică de chirurgie plastică, în special chirurgia mâinii și chirurgia tumorilor tegumentare, ambele făcând parte din specializarea de chirurgie plastică. 

Pe lângă serviciile de supraspecialitate pe care le oferim, punem foarte mare accent pe confortul pacientului. Atenția la nevoile și siguranța acestuia, precum și lipsa durerii, sunt unele dintre cele mai importante deziderate ale noastre.

La Clinica Vitta tratamentele chirurgicale sunt minim invazive și nu necesită internare.

Vitta Clinic product by Bestetic clinica chirurgie plastica Timisoara

În medie, pacientul petrece în clinică aproximativ 2 ore, nefiind necesară rămânerea peste noapte. Datorită tehnicilor cu incizie minimă folosite, riscul de complicații este diminuat, iar recuperarea și vindecarea sunt mai rapide.

Ce recomandă Vitta Clinic? 

Bestetic a dezvoltat un concept de tratament holistic, în care se acordă o atenție deosebită nevoilor pacientului.

Comunicarea cu pacientul este vitală, înțelegerea bolii, diagnosticului și a implicațiilor acestora reprezentând un aspect esențial în activitatea noastră.

Înlăturarea suferinței reprezintă redobândirea calității vieții. Vitta Clinic înseamnă grijă față de emoțiile și nevoile pacientului.

Oferim mai mult decât chirurgie. Oferim îngrijire și sănătate.

Ne mândrim cu faptul că pacienți din toate colțurile țării noastre și din afara ei, apelează la serviciile echipei Vitta Clinic by Bestetic.

Ceea ce ne recomandă, poate mai mult decât orice altceva, sunt proprii noștri pacienți. Iată ce spun aceștia – testimoniale.

Vitta Clinic Chirurgie Plastica Timisoara

Adresa Clinicii Vitta Clinic – clinică de chirurgie plastică Timișoara:

Str. Țibleșului nr. 7A – Timișoara
România – cod poștal 300543

Pentru indicații de orientare vezi harta    


Poza Clinica Vitta interior:
vitta clinic Timisoara


Poza Clinica Vitta interior:
vitta clinic din Timisoara - Clinica de Chirurgie Plastica si Chirurgia Mainii

Dacă ai ajuns în Timișoara, ți-am pregătit un ghid de acomodare și experiențe frumoase în orașul de pe Bega. Susțin turismul medical și, de aceea, îți pun la dispoziție toate informațiile să poți transforma aceasta vizită într-o amintire frumoasă (vezi detalii aici).

Aici, la Vitta Clinic, ne dedicăm timpul și atenția comunicării eficiente. Credem că la medic se poate merge și fără teamă, de aceea încercăm în permanență să ne adaptăm eforturile în funcție de nevoile pacienților noștri.

Important de știut pentru pacienții Clinicii Vitta!

Înainte de o consultație sau orice intervenție în clinica noastră, este important să consultați un ghid practic care conține informații utile – Ghidul Pacientului

Ce spun pacientii?

A.M.
Sfântu Gheorghe - jud. Covasna

Buna seara! Înainte de toate doresc sa mulțumesc domnului Dr Vladislav Gyebnar cât și întregii echipe pentru profesionalismul cu care mi-au tratat soțul de …citeste mai mult

Stefan M.
Timișoara

Sunt foarte mulțumit, operația a decurs cu succes. Domnul doctor Gyebnar , un specialist deosebit, un chirurg cu mână ușoară , un om amabil …citeste mai mult

Chestionar de satisfacție a pacientului

Pentru a fi mai aproape de pacienții noștri, am conceput un instrument facil prin care foștii pacienți pot transmite direct Dr. Vladislav GYEBNAR impresiile lor vis-a-vis de tratamentul primit. Chestionarul se adresează pacienților tratați și operați la Clinica Vitta.

Respectă confidențialitatea pacientului – nu sunt necesare datele personale.

Chestionarul poate fi accesat aici

Consultațiile în clinica Vitta se fac doar după o programare în prealabil, la numărul de telefon afișat mai jos.

Echipa Vitta Clinic