Marian Ciurea

Constanța

Am fost operat de Contractura Dupuytren la Vitta Clinic pe 27 Februarie 2024, prin tehnica Mc Cash.

Interventia chirurgicala a fost efectuata cu mult profesionalism. Cicatrizarea si regenerarea tesutului au decurs exact asa cum au fost descrise in prezentarea pre-operatorie si au fost monitorizate foarte atent si eficient. Dupa o luna de zile, rana s-a cicatrizat si acum pot folosi mana normal.

Este un serviciu medical de calitate, oferit de o echipa deosebita condusa de doctorul Vladislav Gyebnar. Am avut o foarte buna comunicare si informare, intr-un climat de transparenta in relatia pacient doctor. Confortul si siguranta pacientului sunt o prioritate la aceasta clinica, iar atitudinea fata de pacient este remarcabila. Confirm ca nu am simtit durere atat in timpul interventiei, cat si in timpul recuperarii, respectand indicatiile medicale primite pas cu pas.

Mentionez ca nu sunt din Timisoara, insa am folosit aceasta ocazie sa vizitez la pas orasul, sa admir frumusetile arhitecturale si sa inteleg spiritul locului.

Cu multe multumiri,
Marian Ciurea.

Citeste mai mult

Simona Ciochina

Vulcan - jud. Hunedoara

În data de 05.03.2024 a fost operată mama mea Bernhardt Maria la această clinică de către Domnul Doctor Vladislav Gyebnar, având diagnosticul de sindrom de tunel carpian cu axonopatie severă la ambele mâini.

În afară de faptul că a scăpat de dureri groaznice și poate să își folosească ambele mâini fără probleme, operația fiind mai mult decât reușită , ce vreau să remarc este căldura și empatia întregului personal atât la operație cât și în continuare fiind sunată și primind sfaturi pt tratament.

La cei 79 de ani care îi are , nu poate să creadă că există oameni atât de dedicați meseriei și pacientului.

Îi mulțumesc domnului Doctor și personalului sau mai bine zis familiei din clinică. Sunteți fantastici și vă recomand din suflet tuturor care au probleme de acest gen. Ciochina Simona Vulcan județul Hunedoara

Citeste mai mult

Mirela Ignat

Sibiu - jud. Sibiu

Sunt pacienta minunatului domn doctor Vladislav Gyebnar, care in urma cu doua zile a intervenit chirurgical la ambele mele palme.

La mana stanga am primit diagnosticul de Sindrom de tunel carpian iar la mana dreapta acela de Deget in resort.
Am fost incurajata de domnul doctor sa se faca interventie chirurgicala la ambele palme, amanarea oricarei interventii aferente celor doua afectiuni insemnand pentru mine evolutia bolii si in consecinta durere si o calitate a vietii deteriorata!

Am decis sa acord incredere totala domnului doctor si sa imi las ambele palme in „mainile lui”, in aceeasi zi!

Exista o echipa extraordinara la Vitta Clinic!
Doamna care m-a intampinat la intrarea in Clinica a avut grija de mine pana la intalnirea cu domnul doctor!
Multumesc pentru atentia ce mi-ati acordat-o!
Doamnele Asistent medical care m-au intampinat, care m-au incurajat si mi-au dat cele mai detaliate sfaturi m-au facut sa ma simt de parca eram cu surorile mele, acasa!
Este atat de linistitor sa o ai pe dna Laura inainte si dupa operatie la fel cat este sa o stii langa domnul doctor,in timpul interventiei, pe doamna Aurelia! Multumesc pentru ajutorul vostru,zambetul de pe fata si blandetea cu care m-ati tratat! Va fi o mare bucurie sa va revad in curand!

Asa cum spuneam, a trecut a doua noapte in care am reusit sa ma odihnesc in sfarsit! Manutele mele au fost cuminti, nu au amortit, nu au durut!

Draga domnule doctor, va multumesc pentru blandetea si bunatatea cu care m-ati primit si ati vorbit cu mine! Va multumesc pentru ca mi-ati redat odihna noptilor si mi-ati redat manutele sanatoase! Am avut incredere in dumneavoastra de la primele cuvinte citite si spuse iar realitatea a fost la superlativ.
Va doresc sanatate , sa puteti ajuta cat mai multi oameni , va imbratisez si va multumesc din toata inima mea, care a fost foarte speriata, inainte sa aflu ca existati!

Cu respect si admiratie pentru tot ce ati facut pentru mine,pacienta dumneavoastra,Mirela Ignat!

Pentru voi ,
semenii mei , care cautati vindecarea afectiunilor avute de mine si sunt sigura, a altor afectiuni pe care domnul doctor le trateaza, faceti primul pas cu mare curaj, cautandu-l pe minunatul domm doctor,Vladislav Gyebnar.
Inainte de a fi doctor va pot impartasi ca blandetea si bunatatea exprimata pe chipul lui mi-au transmis ca este un OM CU SUFLET MARE!

MULTUMESC DOMNULE DOCTOR, MI-ATI SALVAT MANUTELE si mi-ati redat odihna noptilor!
Va iubesc si va admir!
Mirela

Citeste mai mult

Maria Vadan

Cluj Napoca - jud. Cluj

Bună seara Dl Dr!

Anul 2023 la mine a fost despre recunoștință! Iar în anul 2024 o exprim!

Chiar dacă nu v-am scris la sfârșitul anului sper sa primiți acum mulțumirile mele: tot analizăm împreună cu soțul meu faptul ca mâna mea dreapta, declarata de unii medici irecuperabila, este complet recuperata și ma slujește cu generozitate fără urma de durere!

Mulțumesc Universului si implicit internetului ca mi-a trimis numele Dv pe ecranul meu, și totodată ca mi-a dat impulsul sa simt „acesta e medicul care ma va ajuta”, asa ca am venit pana la Timișoara!

Va mulțumesc din suflet! Am convingerea ca multi ani de acum încolo veți avea un cuvânt important de spus în medicina românească și nu numai! Sper ca întreg Universul sa va fie alături!

Si eu voi contribui vu niște gânduri dragi!
Maria Vădan , Cluj, tendinita de Quervain, interventia din sept 2023

Citeste mai mult

P. Florina

Curtea de Argeș - jud. Argeș

Am venit cu toată încrederea la domnul doctor Vladislav GYEBNAR și nu m-a dezamăgit.
M-am simțit bine imediat după intervenția chirurgicala, durerile au dispărut și pot spune ca la 24 de ore după operație ma simt minunat.

Operație reușită, pacientă fericita!

Mulțumesc personalului extraordinar și domnului doctor pentru profesionalismul de care a dat dovadă!
Felicitări!

Citeste mai mult

C. Valeria

Jimbolia - jud. Timiș

Mulțumesc din suflet domnului doctor Vladislav Gyebnar, doamnelor asistente, pentru intervenția chirurgicală de sindrom de canal carpian, efectuată ieri, la clinica Vitta !

Nicăieri și niciodată, nu am avut o experiență atât de plăcută, ireproșabilă. M-am simțit un pacient foarte important. Am beneficiat de toată atenția și respectul întregului personal medical.

Mă simt foarte bine, la nici 24 de ore de la intervenție. Toate informațiile primite pre și postoperator, mi-au fost de mare ajutor! Tot respectul pentru Vitta Clinic!

Vă mulțumesc din inimă! ♥️

Citeste mai mult

Irina I.

Alba Iulia - jud. Alba

Nu am cuvinte prin care să îmi exprim mulțumirea pentru încrederea pe care domnul doctor Vladislav Gyebnar mi-a insuflat-o încă de la prima întrevedere. Am fost operată de domnul doctor, de tendinita de Quervain la mâna stângă.

MULȚUMESC este un cuvânt nobil, însă atunci când cuprinde recunoștința, bucuria, viața însăși, acesta devine un cuvânt sfânt. MULȚUMESC domnului doctor și echipei de la Vitta Clinic.

Cu deosebită stimă și respect, Irina Tisch din Alba Iulia. 🤗🙏

Citeste mai mult

Sara L.

Petroșani - jud. Hunedoara

Ma numesc Sara, am 11 ani si am fost pacienta domnului doctor Vladislav Gyebnar.

A fost o experienta foarte placuta, oamenii au fost foarte calzi si mi-au inspirat incredere. Nu am simtit nici cea mai mica durere (mi-a fost scoasa o alunita de pe spate).

Va multumesc si va salut pe toti! 🙂

Citeste mai mult

Eleonora J.

Târgu Jiu - jud. Gorj

Un medic și cu un personal medical cum nu mai exista în tara asta asa de buni.

Am fost operata acum de acest medic și sunt foarte, foarte mulțumită de felul cum am fost tratata de întregul personal medical de la aceasta clinica. În toată tara nu cred ca mai exista asa medic de bun cu întregul personal.

Felicitări pentru tot ceea ce au făcut pentru mine. Bravo !!!

Citeste mai mult

H. Mihaela Elena

Șelimbar - jud. Sibiu

Domunul doctor, va mulțumesc pentru cele două interventii facute impreuna cu atâta profesionalism si rabdare, cea de la mana stângă de “Sindromul Quervain” si cea la mana dreapta “Degetul mare in Resort “ sau “Trigger Finger”, ajunsă la Dvs. in stadii foarte avansate si cu dureri foarte mari.

Aveti o mana de aur, o echipa minunata si un personal competent si dăruitor cu orice informație pacientului.

Ma simt minunat acum la 6 luni de la ambele interventii.

Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate sa puteti aduce bucuria altor pacienti cu asemenea probleme de sanatate.

Aveti tot Respectul si toata Mulțumirea, Aprecierea și Prețuirea mea ! 👍

Mihaela de la Sibiu.

Citeste mai mult