A.M.

Sfântu Gheorghe - jud. Covasna

Buna seara!

Înainte de toate doresc sa mulțumesc domnului Dr Vladislav Gyebnar cât și întregii echipe pentru profesionalismul cu care mi-au tratat soțul de maladia Dupuytren.

Operația a decurs foarte bine și pot spune că a doua zi a reușit să conducă mașina până acasă. După o lună reușește deja să lucreze fără prea mult efort. Mâna este complet funcțională.

După experiența avută la clinică recomandăm cu mare încredere servicii acestei clinici de prestigiu.
Vă mulțumim din suflet!

Citeste mai mult

Stefan M.

Timișoara

Sunt foarte mulțumit, operația a decurs cu succes.

Domnul doctor Gyebnar , un specialist deosebit, un chirurg cu mână ușoară , un om amabil și plăcut .
Toți din echipă amabili ,oameni care își fac meseria cu drag și pricepere.

Din prima clipă m-am simțit în mâini bune.
Am venit la recomandarea doamnei doctor neurolog Izabela Popa.

Tuturor le mulțumesc și recomand cu căldură.

Citeste mai mult

Vida Dan

Oradea - jud. Bihor

În urmă cu două săptămâni am fost operat de maladia Dupuytren și deget în resort la palma stângă, intervenții care au decurs foarte bine!

Mii de mulțumiri Domnului Dr Vladislav Gyebnar pentru profesionalismul său și a întregii echipe pe care o coordonează!

Recomand cu mare încredere Vitta Clinic!

Citeste mai mult

S. Elisabeta

Salonta - jud. Bihor

Mă numesc Elisabeta🤗 sunt din Salonta județul Bihor! În urmă cu 3 săptămâni am fost operată la Vita clinic din Timișoara la mâna dreaptă, sindrom de tunel carpian .

Am fost operată de către dm doctor Vladislav Ghebnar!

Operatia a fost reușită🙏 Doresc să mulțumesc întregii echipe pentru munca depusă, pentru încurajare și mai ales pentru felul în care s-au comportat cu mine.

Prin această cale aș vrea să încurajez alți oamenii cu probleme medicale să aleagă Vita Clinic! Este cel mai bun și cu siguranță veți fii mulțumiți cum sunt și eu.

Încă o dată vă mulțumesc din inimă❤️ cea mai buna alegere pe care am putut face !

Citeste mai mult

Cristian Z.

Piatra Neamt - jud. Neamt / Canada

Buna ziua!

Recent am avut o intervenție la mana stânga, maladia Dupuytren . Nu pot sa am decat cuvinte de lauda la adresa Dl. Doctor Vladislav si al echipei sale.

Din momentul cand treci pragul clinicii te simți deja pe mâini sigure. Dl Doctor i-ti explica pas cu pas cu pas cum va decurge intervenția care nu a fost absolut deloc dureroasa. La final am primit schema de tratament postoperator pe care am urmat-o cu strictețe si care s-a dovedit excelentă. Nici un fel de complicații, totul revine la normal vizibil de la zi la zi si cel mai important faptul ca mana i-si reia funcțiile uimitor de rapid.

Totul se face într-un ambient placut si de profesionalism.

Recomand cu caldura de a apela la serviciile acestei clinici.

Citeste mai mult

Neagu Mariuta

Ploiesti - jud. Prahova

Hristos a înviat

Încep prin a mulțumii domnului doctor Vladislav Gyebnar și întregii echipe de la Vitta Clinic (echipa fantastica sau Marea familie Vitta Clinic, cum îmi place mie sa spun).

În urma cu mulți ani (și când zic mulți nu exagerez , peste sapte) au început problemele mele la mâini, la început amorțeli și dureri , tratate cu unguente și medicamente recomandate de diverși medici (reumatolog,medic de familie ), ședințe de fizioterapie la un moment dat chiar și infiltratii (ceea ce s-a dovedit a fi o greșeală) , dar în timp, spre dezamăgirea mea durerile au devenit permanente , însoțite de dureri mai mari și acea senzație de fierbinte în palme .

În urma cu aproximativ sase luni am primit un alt diagnostic : sindrom de tunel carpian la ambele mâini. Au urmat alte tratamente , de aceasta data pe neurologie, cu folosit orteza cu inserție metalică, toate în zadar, boala fiind foarte veche , tratata necorespunzător, nu a existat nici o ameliorare, ba mai mult chiar , la mana dreapta durerea ajunsese la umăr. La un moment dat, cu rezultatul EMG în mana ,un domn doctor mi-a spus exact asa : „operația nu este grea, dar aveți mare grija pe mana cui va dați mâinile, reușită operației consta în iscusinta chirurgului și stadiul bolii, aveți șanse ca după operație sa fiți mai rău decât sunteți acum”.

Ups… alta problemă: clar boala era destul de avansata, ajunsesem sa scap lucruri din mana ,îmi era greu sa scriu, sa închei naturi ,sa cos chiar nu mai puteam deloc, senzație de fierbinte în palme era destul de deasa, degete blocate.. categoric trebuia făcut ceva mai mult ca pana acum. Bineinteles, hotărâre luata: ma operez, dar acum alta problema… pe mana cui sa îmi dau mâinile??? Variante??? destule …dar eu aveam nevoie de cea mai bună… și am gasit-o… domnul doctor Vladislav Gyebnar.

Zis și făcut,am luat datele de contact de la Vitta Clinic de pe internet și am programat împreună un consult la domnul doctor.

M-am prezentat la consultul programat ,în urma evaluării era clar ca aveam nevoie de operație la ambele mâini, ba mai mult chiar, aveam si degete în resort, asta explicând clar durerile avute și toată stările de disconfort. Emotiile mari ,teama de ce va urma, toate s-au spulberat pana la sfârșitul consultației, atunci am știut clar ca am găsit exact ceea ce aveam nevoie : o echipa de profesioniști, dedicați meseriei pe care o practica : echipa Vitta Clinic în frunte cu domnul doctor Vladislav Gyebnar.

Am hotărât sa ma operez la ambele mâini în aceeași zi : mana stânga-sindrom de tunel carpian, mana dreapta sindrom de tunel carpian plus doua degete în resort.

Totul a decurs perfect … operatie… recuperare , încă o data mii de mulțumiri domnului doctor și întregii echipe , oameni de calitate .

Nu regret sutele de kilometrii parcurși pentru a-mi reda funcționalitatea mâinilor, regret doar faptul ca nu am facut-o cu mult timp în urmă.

Citeste mai mult

Mihaela R

Giurgiu - jud. Giurgiu

Mii de mulțumiri Domnului Dr Vladislav Gyebnar pentru profesionalismul înalt .

Doresc să mulțumesc și Doamnelor asistente care m-au făcut să mă simt în siguranță, m-au îndrumat și informat cu tot ce aveam nevoie.

Sunteti o echipă de elită.

Citeste mai mult

Marian Ciurea

Constanța

Am fost operat de Contractura Dupuytren la Vitta Clinic pe 27 Februarie 2024, prin tehnica Mc Cash.

Interventia chirurgicala a fost efectuata cu mult profesionalism. Cicatrizarea si regenerarea tesutului au decurs exact asa cum au fost descrise in prezentarea pre-operatorie si au fost monitorizate foarte atent si eficient. Dupa o luna de zile, rana s-a cicatrizat si acum pot folosi mana normal.

Este un serviciu medical de calitate, oferit de o echipa deosebita condusa de doctorul Vladislav Gyebnar. Am avut o foarte buna comunicare si informare, intr-un climat de transparenta in relatia pacient doctor. Confortul si siguranta pacientului sunt o prioritate la aceasta clinica, iar atitudinea fata de pacient este remarcabila. Confirm ca nu am simtit durere atat in timpul interventiei, cat si in timpul recuperarii, respectand indicatiile medicale primite pas cu pas.

Mentionez ca nu sunt din Timisoara, insa am folosit aceasta ocazie sa vizitez la pas orasul, sa admir frumusetile arhitecturale si sa inteleg spiritul locului.

Cu multe multumiri,
Marian Ciurea.

Citeste mai mult

Simona Ciochina

Vulcan - jud. Hunedoara

În data de 05.03.2024 a fost operată mama mea Bernhardt Maria la această clinică de către Domnul Doctor Vladislav Gyebnar, având diagnosticul de sindrom de tunel carpian cu axonopatie severă la ambele mâini.

În afară de faptul că a scăpat de dureri groaznice și poate să își folosească ambele mâini fără probleme, operația fiind mai mult decât reușită , ce vreau să remarc este căldura și empatia întregului personal atât la operație cât și în continuare fiind sunată și primind sfaturi pt tratament.

La cei 79 de ani care îi are , nu poate să creadă că există oameni atât de dedicați meseriei și pacientului.

Îi mulțumesc domnului Doctor și personalului sau mai bine zis familiei din clinică. Sunteți fantastici și vă recomand din suflet tuturor care au probleme de acest gen. Ciochina Simona Vulcan județul Hunedoara

Citeste mai mult

Mirela Ignat

Sibiu - jud. Sibiu

Sunt pacienta minunatului domn doctor Vladislav Gyebnar, care in urma cu doua zile a intervenit chirurgical la ambele mele palme.

La mana stanga am primit diagnosticul de Sindrom de tunel carpian iar la mana dreapta acela de Deget in resort.
Am fost incurajata de domnul doctor sa se faca interventie chirurgicala la ambele palme, amanarea oricarei interventii aferente celor doua afectiuni insemnand pentru mine evolutia bolii si in consecinta durere si o calitate a vietii deteriorata!

Am decis sa acord incredere totala domnului doctor si sa imi las ambele palme in „mainile lui”, in aceeasi zi!

Exista o echipa extraordinara la Vitta Clinic!
Doamna care m-a intampinat la intrarea in Clinica a avut grija de mine pana la intalnirea cu domnul doctor!
Multumesc pentru atentia ce mi-ati acordat-o!
Doamnele Asistent medical care m-au intampinat, care m-au incurajat si mi-au dat cele mai detaliate sfaturi m-au facut sa ma simt de parca eram cu surorile mele, acasa!
Este atat de linistitor sa o ai pe dna Laura inainte si dupa operatie la fel cat este sa o stii langa domnul doctor,in timpul interventiei, pe doamna Aurelia! Multumesc pentru ajutorul vostru,zambetul de pe fata si blandetea cu care m-ati tratat! Va fi o mare bucurie sa va revad in curand!

Asa cum spuneam, a trecut a doua noapte in care am reusit sa ma odihnesc in sfarsit! Manutele mele au fost cuminti, nu au amortit, nu au durut!

Draga domnule doctor, va multumesc pentru blandetea si bunatatea cu care m-ati primit si ati vorbit cu mine! Va multumesc pentru ca mi-ati redat odihna noptilor si mi-ati redat manutele sanatoase! Am avut incredere in dumneavoastra de la primele cuvinte citite si spuse iar realitatea a fost la superlativ.
Va doresc sanatate , sa puteti ajuta cat mai multi oameni , va imbratisez si va multumesc din toata inima mea, care a fost foarte speriata, inainte sa aflu ca existati!

Cu respect si admiratie pentru tot ce ati facut pentru mine,pacienta dumneavoastra,Mirela Ignat!

Pentru voi ,
semenii mei , care cautati vindecarea afectiunilor avute de mine si sunt sigura, a altor afectiuni pe care domnul doctor le trateaza, faceti primul pas cu mare curaj, cautandu-l pe minunatul domm doctor,Vladislav Gyebnar.
Inainte de a fi doctor va pot impartasi ca blandetea si bunatatea exprimata pe chipul lui mi-au transmis ca este un OM CU SUFLET MARE!

MULTUMESC DOMNULE DOCTOR, MI-ATI SALVAT MANUTELE si mi-ati redat odihna noptilor!
Va iubesc si va admir!
Mirela

Citeste mai mult