Scurta biografie

Sunt doctor Vladislav Gyebnar, gazda dumneavoastra pe acest site.

Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara in 1999. Mi-am continuat activitatea ca si medic rezident in Clinica de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa Timisoara, promovand examenul de medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva in octombrie 2010.

Doctor Vladislav Gyebnar chirurgie plastica Bestetic

In prezent imi desfasor activitatea ca medic primar in Clinica Vitta

Pe parcursul anilor de rezidenţiat am participat la cursuri postuniversitare de scurta durata si la numeroase manifestari stiintifice din ţara si din strainatate, cu lucrari stiintifice elaborate in cadrul colectivului clinicii. Sunt autor sau coautor la 46 de lucrări publicate sau prezentate la congrese si in reviste de specialitate.

O parte insemnata a activitatii mele a reprezentat-o continuarea studiilor postuniversitare in cadrul programului de studii doctorale organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes”. In sesiunea 2009 am obţinut titlul de Doctor in Stiinţe Medicale cu teza de doctorat “Noi instrumente de lucru in standardizarea si eficientizarea managementului modern al traumatismelor complexe de antebrat”, indrumator stiintific Prof. Dr. Tiberiu I. Bratu.

Cercetare

Am desfasurat si activitate de cercetare, ca director de proiect (TD-419 al CNCSIS, prin Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare PNII, in perioada 2007-2008) sau ca membru in echipele de cercetare in 4 proiecte obţinute prin concurs naţional. De asemenea am fost subinvestigator in studii clinice desfasurate in secţia noastra.

Am activat ca instructor la seminarii practice internaţionale de microchirurgie a vaselor si nervilor organizate la Timisoara, am fost cooptat in comitetul de organizare a mai multor simpozioane naţionale si internaţionale. Sunt membru in Asociaţia Chirurgilor Plastici din România si in Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva.

 Doctor Vladislav GYEBNAR PhD.

Curriculum Vitae:

Dr. Vladislav GYEBNAR (apasă aici)

.