Aurel Jurubita

Am apelat la domnul doctor Vladislav Gyebnar după o perioadă de aproape trei luni in care o  tenosinovita de Quervain mi-a cauzat mari neplaceri in munca de birou pe care o practic și de altfel în toate celelalte activitați în care trebuia sa-mi folosesc mâna dreaptă. Domnul doctor mi-a recomandat intervenția chirurgicală ca un mod sigur și rapid de a scăpa de dureri si a mă întoarce la activitățile obișnuite, cu risc scăzut, daca nu chiar nul de recidivă. Deși unul dintre cele două tendoane afectate de această maladie prezentau în cazul meu o variație anatomica aparte, care a conferit dificultate cazului meu, domnul doctor a reușit sa rezolve cu succes  problemele ridicate de intervenție si astfel mi-am recăpatat funcționalitatea mainii.

Modul deschis de comunicare, increderea pe care mi-a transmis-o în perioada în care a interacționat cu mine și mai ales profesionalismul dânsului mă determina sa-i adresez pe această cale mulțumirile mele călduroase și urări de succes în carieră.

O notă excelentă și pentru pagina dumnealui de web, din care cei interesați pot afla foarte multe detalii legate de diversele afecțiuni pe care dânsul le tratează.