Brat Denis

Buna ziua , in urma cu aproximativ 1 an au inceput sa apara niste dureri destul de puternice in zona cotului , iar dupa un prim control mi s-a spus ca totul e in regula cu cotul meu. Insa dupa alte 3-4 luni durerile au recidivat mult mai puternic decat inainte si am apelat din nou la medici. Mi s-a spus sa fac cateva sedinte de fizioterapie si kinetoterapie in urma carora durerea va disparea; insa durerile nu au disparut , iar dupa 10 luni de la primele semne de durere , mi s-a spus ca este vorba de o epicondilita laterala destul de grava deoarece a aparut cu mult timp inainte.

Am fost trimis de catre medicul meu la domnul doctor Vladislav Gyebnar ca dansul sa decida ce e mai bine pentru mine . Domnul doctor mi-a recomandat imediat interventia chirurgicala cu o rata de succes de 85-95 % deoarece trecuse multa vreme de la aparitia durerii . Dupa 1 luna am fost operat de catre domnul doctor Gyebnar si echipa sa , iar acum nici doua saptamani dupa operatie nu mai simt niciun fel de durere, vindecarea este completa si mana este complet functionala ca si inaintea aparitiei durerii .

Ii multumesc mult domnului doctor Vladislav Gyebnar pentru politetea si amabilitatea incredibilia pe care mi-a aratat-o atat dansul cat si echipa sa de la Casa Austria.

Il recomand cu incredere !