Sara L.

Petroșani - jud. Hunedoara

Ma numesc Sara, am 11 ani si am fost pacienta domnului doctor Vladislav Gyebnar.

A fost o experienta foarte placuta, oamenii au fost foarte calzi si mi-au inspirat incredere. Nu am simtit nici cea mai mica durere (mi-a fost scoasa o alunita de pe spate).

Va multumesc si va salut pe toti! 🙂

Citeste mai mult

U. P.

Timișoara

O clinica adevarata cum nici in occident nu gasesti multe, din toate punctele de vedere, servicii, curatenie, personal, amabilitate, rigurozitate, promptitudine si respect maxim fata de pacienti.
Personal medical foarte bine pregatit profesional si atent la toate detaliile indeosebi la cele ale actului medical.

Sincer am fost placut surprins si foarte multumit de modul deosebit al felului de cum am fost tratat.

Va multumesc din suflet.

Citeste mai mult

N. F.

Timișoara

Il cunosc pe Dr. Gyebnar de aproape cinci ani urmarind cu regularitate activitatile chirurgicale efectuate si pacientilor fara posibilitati prin intermediul Fundatiei. Am constatat in baza rezultatelor obtinute cata pasiune si dedicatie in actul medical salvator.

Acum recent m-am prezentat si eu personal la Clinica Vitta pentru a verifica starea plagilor mele in urma unei operatii. Tot atunci am fost cu sotul meu caruia i-a identificat suscepibilatitate unui melanom. Din acest moment s-a implicat cu puternica empatie ne-a explicat ce inseamna faza in care se afla, la ce putem sa ne asteptam si cum vor fi abordate etapele asigurandu- ne permanent de multa incredere si siguranta. Recomandarea dansului a fost sa fie urmarit de Dl. Dr. Titus Grecu care detine specializarea pe nisa respectiva si experienta la acest nivel. Intr-adevar Dr. Grecu a avut o abordare temeinica si riguroasa privind cazul sotului meu si a aplicat procedurile ce se impuneau in prima etapa. Totul s-a desfasurat in deplina siguranta si recuperarea a fost usoara asa cum ne-a explicat.

Multumim intregii echipe pentru implicare profesionala la grad ridicat si pentru empatie fata de pacienti.

Citeste mai mult

Simona F.

Pitești - jud. Argeș

Când Dumnezeu intervine, omul rămâne mut de uimire…

Am ajuns la domnul doctor Vladislav Gyebnar, în urma recomandărilor mamei mele, care a fost operată de tunel carpian la ambele mâini, și se simte foarte bine.

Eu am avut un hemangiom la buza inferioară.
Intervenția a decurs foarte bine. Eram pe masa de operație și mă rugam ca Dumnezeu să conducă mâinile domnului doctor și să îi dea putere în ce avea de făcut. Totul a decurs extraordinar de bine. Domnul doctor a fost vesel și a lucrat minunat.

După ce am plecat acasă, am așteptat să se ducă anestezia și să înceapă o oarecare durere, usturime. NU MI-A VENIT SĂ CRED…Nu am simțit nimic…
La trei zile după operație am dat jos pansamentul și…din nou… Nu MI-A VENIT SĂ CRED… Parcă nici nu mă tăiase… Nu mă dumiream cum poate cineva să lucreze atât de PERFECT… Am înțeles atunci ca Dumnezeu a lăsat pe pământ oameni, puțini ce-i drept, pe care i-a înzestrat cu daruri extraordinare. Unul dintre aceștia este domnul doctor Vladislav Gyebnar. Un OM extraordinar care și-a construit o echipă minunată. Fiecare membru din echipă și-a îndeplinit misiunea cu mare responsabilitate. Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor și îi doresc multă sănătate, Dumnezeu să îl binecuvânteze și să îi dea putere să lucreze în continuare cu aceeași dăruire!

Au trecut două săptămâni de atunci și eu NU AM AVUT NICIO DURERE.
Lăudat să fie Dumnezeu că are oameni așa minunați, ca domnul doctor Vladislav Gyebnar, pe care îi folosește pentru a-i ajuta pe semenii lor!
Cu respect, Simona F.

Citeste mai mult

Anuta G.

Vișeu de Jos - jud Maramureș

Îi mulțumesc domnului doctor Titus Grecu și întregului personal medical pentru intervenția chirurgicală realizată cu succes.

Au dat dovadă de multă amabilitate și seriozitate în munca pe care au depus-o. Am fost primită încă de la început cu zâmbetul pe buze și bineînțeles, ajutată în cazul meu cu profesionalism.

Recomand cu drag Vitta Clinic.

 

Citeste mai mult

Stefan Larion

Lugoj - jud. Timiș

Mulțumesc domnului doctor Titus Grecu și întregii echipe de la Vitta clinic pentru modul cum am fost tratat – pentru profesionalismul, promptitudinea, atenția și nu în ultimul rând, politețea de care au dat dovadă, atât în timpul consultației, intervenției chirurgicale și chiar ulterior, în perioada de recuperare.

Citeste mai mult

I. S.

Timișoara

Multumesc mult pe aceasta cale, domnului doctor Gyebnar si echipei sale, pentru atentia , grija si profesionalismul de care au dat dovada in timpul celor doua interventii, respectiv, maladia de Quervain si excizia unui carcinom bazocelular.

Inca de la prima mea vizita la cabinet, am fost uimita de vocea calda a doctorului si modul lui simplu de a explica ce urma sa se intample in timpul interventiilor. Acum, pot spune ca durerile mele de maini au ramas undeva in trecut.

Sper ca randurile scrise de mine aici sa-i ajute pe altii in decizia lor de a-l alege pe acest doctor deosebit si a lui echipa pe masura.

Citeste mai mult

C. M.

Timișoara

Recomand cu caldura sa apelati cu incredere la serviciile domnului doctor Gyebnar. Un medic care isi respecta si iubeste profesia si isi tine aproape echipa – o echipa de exceptie – doamnele asistente si doamnele care te intampina zambind placut. Chair daca noi pacientii exageram uneori cu ingrijorarile vizavi de problema de sanatate cu care ne prezentam la clinica – esti ascultat cu calm si primesti tota sustinerea necesara.

Carcinom bazocelular frontal si un chist la nivelul degetului – rezolvate fara nici o complicatie prin interventia domnului doctor.

Multumiri & Multumiri

Citeste mai mult

E. B.

Mii de multumiri domnului doctor V. Gyebnar si intregii echipe pentru modul in care am fost primita, consultata, operata, pentru sfaturile telefonice, pentru profesionalism, promptitudine, rabdare si empatie, pentru tot ce a insemnat pentru mine experienta aceasta de extinctie prin radiofrecventa a alunitei cu care am trait aproape 30 ani.

Am ramas apoi cu o cicatrice cheloida, rebela, care parea ca nu vrea sa se vindece prea rapid. Insa la sfatul domnului doctor, injectiile cu cortizon m-au ajutat extrem de mult in procesul de vindecare si sunt multumita de rezultat.

Multumesc din suflet inca o data!

Citeste mai mult

T. Anisoara

Anul acesta am fost operata de xantelasma la ambii ochi, si sunt foarte multumita de interventia efectuata, si de recuperarea dupa operatie. multumesc foarte mult domnului Dr.Gyenbar, si la intreaga echipa . Personal de nota 10-clinica de nota 10. Felicitari si mult succes in continuare!

Citeste mai mult