Delea Ioan

In urma cu 8 ani domnul doctor Gyebnar a avut ghinionul sa fie de garda si sa isi intalneasca cel mai fricos pacient, pe mine. 6 saptamani s-a chinuit sa repare ce a mai ramas din mana mea stanga. Acum 3 ani m-a operat la un picior, insa de data aceasta am scapat mai usor ( internare de 1 zi ).

Anul acesta, in decembrie 2019, m-a durut „in cot ” la mana dreapta, care acum este si ea reparata datorita domnului doctor.

De fiecare data am simtit ca ii pasa, explicand pe intelesul tuturor procedurile ce urmau a fi realizate, tinand cont de starea pacientului si ridicandu-i constant moralul. Ii doresc toate cele bune domnului doctor Gyebnar precum si echipelor ce le-a avut, insa sper sa nu ma mai intalnesc cu dansul in „interes de serviciu” !

Citeste mai mult

S. B.

Prima data vreau săi mulțumesc domnului doctor. Vladislav Gyebnar pentru cooperare.. primire.. consultație şi nu în ultimul rând pentru operație cu care m-a scăpat de durere.

De aproximativ 5 ani am avut dureri de cot ..am luat foarte multe pastile.injecții. care îmi amelioreau durere pe moment.până la urmă am făcut RMN şi mi s-a spus că am epicondilita  (cot de tenis) şi mi s-au administrat infiltrați . care mi-au ameliorat durerea . după  care a început durerea din nou. am mai făcut o tură de infiltrați..care iarăsi mi-au ameliorat durerea ..după care a început iarăsi sa mă doare cotu şi mai tare. Până la urmă am început să mă gândesc la operatie.. Acuma 10/12 ani soțul a fost operat la mâna de domnul dr. Bratu şi domnul dr. Vladislav Gyebnar care la vremea acea era dr stagiar ..şi ia dat soțului meu carte de vizită..cu nr. de tel.soțul a luat telefonul si a încercat să sune..spre uimirea noastră dr. doctor i-a răspuns. am stabilit dată când trebuie să vin ..am venit m-a consultat şi mi-a zis ca trebuie să mă opereze.. M-am operat..m-am vindecat..am 3 luni de la operatie si cotul il folosesc 100 %eu care peste un an nu am putut să-l îndoi să mă spăl pe dinți

Mulțumesc încă odată domnule doctor pentru ajutor..nu vreau să uit nici pe doamna doctor Shammat pe care ori de câte ori am sunat-o de acasă să o întreb ce trebuie să fac. cu mare plăcere m-a ajutat.

Dragi prieteni dacă aveți ceva asemănător nu vă otraviți cu medicamente.mergeți direct la ținta care este dr.Vladislav Gyebnar.

Citeste mai mult

Brat Denis

Buna ziua , in urma cu aproximativ 1 an au inceput sa apara niste dureri destul de puternice in zona cotului , iar dupa un prim control mi s-a spus ca totul e in regula cu cotul meu. Insa dupa alte 3-4 luni durerile au recidivat mult mai puternic decat inainte si am apelat din nou la medici. Mi s-a spus sa fac cateva sedinte de fizioterapie si kinetoterapie in urma carora durerea va disparea; insa durerile nu au disparut , iar dupa 10 luni de la primele semne de durere , mi s-a spus ca este vorba de o epicondilita laterala destul de grava deoarece a aparut cu mult timp inainte.

Am fost trimis de catre medicul meu la domnul doctor Vladislav Gyebnar ca dansul sa decida ce e mai bine pentru mine . Domnul doctor mi-a recomandat imediat interventia chirurgicala cu o rata de succes de 85-95 % deoarece trecuse multa vreme de la aparitia durerii . Dupa 1 luna am fost operat de catre domnul doctor Gyebnar si echipa sa , iar acum nici doua saptamani dupa operatie nu mai simt niciun fel de durere, vindecarea este completa si mana este complet functionala ca si inaintea aparitiei durerii .

Ii multumesc mult domnului doctor Vladislav Gyebnar pentru politetea si amabilitatea incredibilia pe care mi-a aratat-o atat dansul cat si echipa sa de la Casa Austria.

Il recomand cu incredere !

Citeste mai mult