D. M. Sorin

Brașov

O experienta excelenta !

Am fost operat de Dl. Dr. Vladislav Gyebnar si asistat de inca doi membri de exceptie ai echipei Bestetic si ma refer aici la doamnele asistente Laura si Rica. Am fost diagnosticat cu Maladia Dupuytren -stadiul 2 la degetele IV si V mana dreapta si operat in 16.11.2021 prin Fasciotomie percutana cu ac. Interventia ca atare a durat 40 de minute , primele douazeci fiind alocate anesteziei locale iar urmatoarele interventiei propriu-zise . Nici pic de durere ( o intepatura ca de albina la anestezie !!) si interventia exceptionala a domnului doctor au readus mobilitatea celor doua degete asupra carora s-a intervenit inca de la finalul interventiei ! Un bandaj pe care l-am dat jos a doua zi , fara sangerare …intr-un cuvant o interventie care acum , cand rememorez totul a fost foarte simpla !

DAR SA DAM CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI : A FOST SIMPLU PENTRU CA AM INTALNIT NISTE PROFESIONISTI ADEVARATI ! Dl. Gyebnar , cu siguranta , dincolo de o pregatire profesionala de exceptie , a fost harazit sa devina medic : empatie naturala fata de pacient , abilitate innascuta in a comunica si transmite exact ce trebuie , pe intelesul tuturor , dublate de o “maiestrie “ in manuirea instrumentarului medical …au facut ca totul sa fie siplu iar drumul pe care l-am facut de la Brasov la Timisoara sa merite cu prisosinta !

Va multumesc si va recomand tuturor indecisilor care sufera de aceasta maladie si care inca nu au actionat pentru stoparea ei !