D. M. Sorin

O experienta excelenta !

Am fost operat de Dl. Dr. Vladislav Gyebnar si asistat de inca doi membri de exceptie ai echipei Bestetic. Am fost diagnosticat cu Maladia Dupuytren -stadiul 2 la degetele IV si V mana dreapta si operat in 16.11.2021 prin Fasciotomie percutana cu ac. Interventia ca atare a durat 40 de minute , primele douazeci fiind alocate anesteziei locale iar urmatoarele interventiei propriu-zise . Nici pic de durere ( o intepatura ca de albina la anestezie !!) si interventia exceptionala a domnului doctor au readus mobilitatea celor doua degete asupra carora s-a intervenit inca de la finalul interventiei ! Un bandaj pe care l-am dat jos a doua zi , fara sangerare …intr-un cuvant o interventie care acum , cand rememorez totul a fost foarte simpla !

DAR SA DAM CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI : A FOST SIMPLU PENTRU CA AM INTALNIT NISTE PROFESIONISTI ADEVARATI ! Dl. Gyebnar , cu siguranta , dincolo de o pregatire profesionala de exceptie , a fost harazit sa devina medic : empatie naturala fata de pacient , abilitate innascuta in a comunica si transmite exact ce trebuie , pe intelesul tuturor , dublate de o “maiestrie “ in manuirea instrumentarului medical …au facut ca totul sa fie siplu iar drumul pe care l-am facut de la Brasov la Timisoara sa merite cu prisosinta !

Va multumesc si va recomand tuturor indecisilor care sufera de aceasta maladie si care inca nu au actionat pentru stoparea ei !