Florin J.

Am venit  la domnul doctor Gyebnar dupa o operatie nereusita de tunel carpian, facuta de alt medic, la mana dreapta a mamei. Ar fi fost mult mai simplu si usor (mai ales pentru mama ca doar ea stie prin ce a trecut prima data – dureri cumplite, redeschidere operatie, etc.-)  daca ajungeam de la inceput  la domnul doctor Gyebnar.

Totul a fost diferit de data aceasta. Domnul doctor  este  in primul rand un om deosebit, stie cum sa vorbeasca si sa dea incredere pacientilor si pune accent pe confotul lor. Eu consider ca aceasta e foarte important.

A efectuat reoperarea la mana dreapta plus un sindrom ” finger trigger” prima data (aceeasi zi/anestezie) iar la mana stanga (acolo nu a fost operata inainte) dupa o saptamana. La cateva ore dupa operatie putea controla si simti varful degetelor (inainte  de operatie nu le simtea). Mama e foarte multumita de tot, mai ales ca are si cu ce sa compare acum.

Eu va indemn sa apelati cu incredere la domnul doctor. E super speciliazat pe chirurghia manii si sunt convins ca va poate ajuta, cel putin, in acesta zona. Inca se mai gasesc  medici care fac cinste meseriei pe care o practica si la noi in sistemul sanitar.

Majoritate chirurgilor opereaza si picioare si maini si mai vre-un organ interm, mai unu extern si , chiar daca in multe cazuri poate se descurca – sau poate nu avem noi termen de comparatiie -, nu se compara cu unul care doar asta face de cand s-a facut medic sau de cand se specilizeaza pe ceva.