M. Laura

Buna ziua.

Ma numesc Marin Laura și am fost operata la clinica Medcom din Timisoara, de d-nul dr. Vladislav Gyebnar la degetului inelar stâng, la baza unghiei, unde a fost localizata o tumoră glomică.
Din cauza acestei banale -in aparenta-  umflături de la deget, aveam dureri crunte, inițial la frig,ulterior durerea s-a acutizat și durerile au devenit permanente, noapte si zi. Am suportat aceste dureri multi ani, întrucât medicii din Resita au tratat cu superficialalitate cazul, pronunțând diagnostice eronate, totodată neștiind către ce specialitate sa mă îndrume pentru rezolvarea problemei. In urma unui RMN și a unei ecografii, Dna Dr. Ruja a fost cea care a recunoscut simptomele, m-a îndrumat către dnul Dr. Gyebnar.
In urma vizitei la clinica Medcom, dnul dr. Gyebnar mi-a recomandat operația pentru îndepărtarea tumorii și mulțumită profesionalismului dânsului, am scăpat de durerile care imi afectau viața și activitatea profesională. Chiar nu credeam că voi mai putea scăpa vreodată de aceste dureri infernale.
Acum, la o luna de la operatie, cicatricile sunt din ce in ce mai puțin vizibile, unghia se vindeca perfect și sunt fericită că nu mai am dureri.
Mulțumesc din suflet d-lui Dr. Vladislav Gyebnar și recomand tuturor celor care au probleme sa apeleze cu toată încrederea la serviciile d-nului doctor.
Totodată vreau sa multumesc și personalului din cadrul clinicii Medcom pentru serviciile acordate și profesionalismului de care au dat dovadă.