Nicoleta Ciutina

Am fost nevoita sa gasesc rapid un chirurg pentru excizia unor nevi pigmentari si am avut norocul sa dau peste site-ul domnului Gyebnar.

Mi-a placut foarte mult cum se prezinta si felul in care abordeaza unele teme, in opinia mea,foarte interesante pentru un potential pacient: cum isi vede profesia si o abordare foarte serioasa a relatiei doctor-pacient. Nu am mai gasit alt doctor care sa fi intuit ca omului care cauta un chirurg ii cade foarte bine sa gaseasca asemenea informatii pe internet,inainte sa sune pentru programare; e singurul care a avut intuitia si disponibilitatea de a oferi acest tip de informatii,pentru cei interesati si de personalitatea unui doctor si nu doar de numarul doctoratelor. Pentru mine e vital ca doctorii la care merg,indiferent cat de „maestrii” ar fi profesional, sa nu uite ca trateaza un om si nu doar o boala.In momentul in care ajungi la doctor esti foarte vulnerabil, te simti expus si ai impresia ca tu, ca om, ca individ, nu mai existi, esti reprezentat doar de boala ta. Dr. Gyebnar vede in primul rand omul, apoi boala si asta m-a ajutat mult sa fiu calma in sala de operatii.

Am oroare de orice fel de interventii chirurgicale, dar in dr.Gyebnar as avea oricand incredere deplina. Nu mi-a venit sa cred cat de relaxata m-am ridicat de pe masa de operatii. In timpul interventiei, exact ca si la consultatie, dr.Gyebnar a fost calm, concentrat, rabdator, zambitor, comunicativ, relaxat si senin, iar asta m-a facut si pe mine sa uit efectiv unde sunt si sa ma relaxez.

Multumesc, multumesc, multumesc.