R. B. Irina

Timișoara

Buna ziua. Am fost pacienta domnului doctor Vladislav Gyebnar, la începutul anului 2022, avand Tenosinovită (sau Tendinita De Quervain), la mana dreaptă.

Am fost operată de domnul doctor in data de 1 februarie 2022. Sunt foarte mulțumită de rezultatul obtinut, operația fiind puțin mai complicata deoarece la un moment dat a trebuit dat la o parte un nerv, pentru a se putea interveni. Recuperarea a durat cam 3 luni, eu suferind de o boală autoimună care a încetinit procesul de recuperare. După operație am avut 2 zone cu hipersensibilitate, în apropierea locului intervenției, iar degetul mare al mâinii operate a fost amorțit pe toată lungimea sa, pe partea posterioară, datorită nervului care a trebuit miscatt puțin din locul lui, pentru a se interveni chiar sub el. La recomandarea domnului doctor am făcut câteva ședințe de recuperare, în urma cărora a dispărut hipersensibilitatea din cele 2 zone, iar nervul buclucaș a început să își revină. Acum mâna mea dreaptă a revenit la normal, nu mai am dureri și mobilitatea mâinii este normală, iar degetul mare nu mai este amorțit, astfel ca pot să îmi fac treaba fără dureri.

Pot sa spun că pe domnul doctor Gyebnar il caracterizează profesionalismul si dorința de perfecțiune. Totodată, ca om este o persoana minunata, un om cu suflet mare, o persoana cu valori bine stabilite. Domnul doctor Gyebnar este un om cu caracter, rabdator, ce pune mare accent pe relatia medic – pacient, se îngrijește de pacienții săi, verificându-i și asigurându-se că sunt ok după operație, totul ambalat intr-un optimism debordant. Domnul doctor Gyebnar este un doctor experimentat, care își cunoaște și iubește meseria.
In cazul meu, pot să vă spun că a doua zi, de dimineață am fost sunată de una din doamnele asistente care lucrează cu domnul doctor, să vadă cum mă simt. Deoarece i-am spus doamnei asistente că am dureri, l-a anunțat pe domnul doctor Gyebnar care m-a sunat imediat, mi-a explicat cu multă răbdare, căldură și înțelegere de ce apar fenomenele respective și m-a învățat ce trebuie să fac. Timp de o săptămână domnul doctor m-a sunat zilnic să vadă care este evoluția mea.
Prin felul său de comunicare cu pacientii, domnul doctor Gyebnar iti inspira incredere te ajuta sa treci peste blocajele mentale. Iti explica tot ce trebuie sa stii despre tratament si te ajuta sa vezi procesul de recuperare dintr-o perspectiva corecta.
Pe langa toate acestea, este un foarte bun profesionist, atitudinea sa pozitiva si modul in care lucreaza te ajuta sa iti recapeti increderea in medicina. Domnul doctor Gyebnar stie cum sa practice meseria de chirurg intr-o maniera moderna, benefica pentru orice pacient.
Cand am pasit in clinică foarte îngrijorată si speriata datorita unei tendinite De Quervain foarte dureroasa, aparuta in urma cu cateva luni, încă de la recepție am fost intampinata cu caldura, grija si toata atentia. La consultație, nu l-am găsit doar pe medicul Vladislav Gyebnar, am găsit omul Vladislav Gyebnar, am găsit un prieten și un psiholog nemaipomenit, care nu a tratat doar rana fizica, ci și pe cea psihică, cauzată de durerile puternice,specifice ale bolii.
Dl. Doctor este un om cum rar întâlnești, este un înger printre oameni. De cum a inceput sa-mi vorbeasca despre cauzele bolii și procedura pe care o vom urma, cu o voce calda si blanda am fost foarte placut impresionata si plina de speranta ca problema mea va fi rezolvata.Si nu m-am inselat. Totul,de la primul apel telefonic pana la ultimul apel,care a fost la o luna dupa interventie pentru niste nedumeriri ale mele, a fost impecabil.

Stimate Domnule Doctor Vladislav Gyebnar, doresc să vă mulțumesc din suflet pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, de grijja, eficiența, căldura sufletească si liniștea pe care mi-atți insuflat-o. Pentru mine ati fost un înger trimis de Dumnezeu sa imi aline durerile cumplite pe care le aveam, cu mult profesionalism, dragoste pentru munca sa și dăruire sufleteasca. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru reușita interventiei chirurgicale efectuată în data de 1 februarie 2022. Va mulțumesc și va doresc sănătate și tot ce e mai bun si frumos sa aveți dumneavoastră și familia dumneavoastră!
Medicii competenți și sensibili ca dumneavoastră sunt elite ale profesiei medicale.
Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ați oferit-o pe parcursul întregii perioade . Datorită atenției dumneavoastra eu mă simt mai bine azi. Sunteți un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet. Vă doresc să fiți mereu respectat și înconjurat de oameni buni!
Doresc de asemenea să mulțumesc intregii echipe cu care lucrați, doamnelor asistente, care m-au făcut sa ma simt in siguranță, pe mâini bune si că totul va fi in regulă. De asemenea doresc sa mulțumesc echipei dumneavoastră pentru grija și susținerea de care au dat dovada in timpul intervenției chirurgicale .
Vă doresc tuturor să fiți mereu sănătosi , să vă fie cei dragi mereu aproape și să vă susțină în toate. Mult succes în tot ceea ce faceți!

Cuvintele mele sunt prea sărace pentru a vă putea mulțumi !!
Atât dumneavoastră cât și întreaga echipă ați dat dovada de mult profesionalism si o grijă deosebită pentru pacienți.Vă multumesc din suflet pentru efortul depus.Vă doresc multă sănătate d-voastră și intregii echipe de la clinica Bestetic!!
Am avut parte de o experienta minunata in cadrul acestei clinici, pe care o recomand cu drag!
Cu caldură si recunoștința il recomand doar la superlativ pe Dl. Doctor Vladislav Gyebnar, pe care am avut șansa de a-l întâlni si de a ma trata cu un profesionalism excepțional. Recomand tuturor sa apeleze cu încredere la domnul Dr. Vladislav Gyebnar.

Va multumesc din suflet cu mult drag oameni minunati ingeri printre noi!!!