S. B.

Prima data vreau săi mulțumesc domnului doctor. Vladislav Gyebnar pentru cooperare.. primire.. consultație şi nu în ultimul rând pentru operație cu care m-a scăpat de durere.

De aproximativ 5 ani am avut dureri de cot ..am luat foarte multe pastile.injecții. care îmi amelioreau durere pe moment.până la urmă am făcut RMN şi mi s-a spus că am epicondilita  (cot de tenis) şi mi s-au administrat infiltrați . care mi-au ameliorat durerea . după  care a început durerea din nou. am mai făcut o tură de infiltrați..care iarăsi mi-au ameliorat durerea ..după care a început iarăsi sa mă doare cotu şi mai tare. Până la urmă am început să mă gândesc la operatie.. Acuma 10/12 ani soțul a fost operat la mâna de domnul dr. Bratu şi domnul dr. Vladislav Gyebnar care la vremea acea era dr stagiar ..şi ia dat soțului meu carte de vizită..cu nr. de tel.soțul a luat telefonul si a încercat să sune..spre uimirea noastră dr. doctor i-a răspuns. am stabilit dată când trebuie să vin ..am venit m-a consultat şi mi-a zis ca trebuie să mă opereze.. M-am operat..m-am vindecat..am 3 luni de la operatie si cotul il folosesc 100 %eu care peste un an nu am putut să-l îndoi să mă spăl pe dinți

Mulțumesc încă odată domnule doctor pentru ajutor..nu vreau să uit nici pe doamna doctor Shammat pe care ori de câte ori am sunat-o de acasă să o întreb ce trebuie să fac. cu mare plăcere m-a ajutat.

Dragi prieteni dacă aveți ceva asemănător nu vă otraviți cu medicamente.mergeți direct la ținta care este dr.Vladislav Gyebnar.