Adela Albu

Sibiu

Omul sfințește locul! Am găsit aici o echipă întreagă, menită să confirme zicala aceasta. Trăim într-o lume grăbită și superficială, iar singurul moment în care ne oprim din fuga noastră, e acela în care apar probleme de sănătate.

Fiul meu de 15 ani a constatat că 3 dintre degete i se blochează la strângerea pumnului și cu greu revin la forma inițială. Am găsit în persoana domnului doctor Vladislav Gyebnar, profesionistul dedicat și empatic, care a ajuns la sufletul copilului, dându-i explicațiile și soluția pentru o problemă pe care mintea lui de copil a potențat-o la maxim. Diagnosticul nostru a fost deget în resort stadiul 2, tratamentul a fost interventie chirurgicală care a durat vreo 30 de minute la clinica din Timișoara.

Din primele minute de după operație degetele sunt funcționale și libere în mișcare, recuperarea completă e peste doar 2 săptămâni. Noi astăzi am fost profund impresionați de experiență trăită, recomandăm clinica Vitta, dar mai ales personalul medical al acestei clinici!

Vă mulțumim!