Adriana B.

Râmnicu Vâlcea

Bună ziua. Sunt din Rm.Valcea si am 77 de ani. In urma cu un an am fost diagnosticata cu sindrom de tunel carpian la mana dreaptă si mi s – recomandat operatia. Pe moment am fost îngrozită avand in vedere vârsta mea si faptul ca era vorba de mana dreapta. La inceput am respins ideea, apoi am inceput sa citesc, sa ma documentez si sa caut totusi medicul la care sa apelez pentru intervenție. Asa l – am descoperit pe domnul doctor Vladislav Gyebnar si echipa sa de la Vitta Clinic Timișoara. Chiar daca distanta de ka Rm.Valcea la Timișoara este destul de mare, in luna iulie am ajuns acolo.

Aici la Timișoara am intalnit OAMENI. Domnul doctor este o persoana blândă, rabdatoare, empatică. La fel si colectivul condus de dansul. Am fost operată si acum, la 2 luni de la operatie, ma simt minunat. Adio dureri, adio amorteli, adio furnicaturi. Imi folosesc mana ca si cand nu as fi avut niciodată vreo problema.

Recomand celor aflati in suferinta aceasta Vitta Clinic Timișoara si acest extraordinar medic – domnul doctor Vladislav Gyebnar. Va multumesc, domnule doctor.

STIMA si RESPECT! Bunul DUMNEZEU da va dea sanatate si putere de munca! MULȚUMESC!