Neagu Mariuta

Ploiesti - jud. Prahova

Hristos a înviat

Încep prin a mulțumii domnului doctor Vladislav Gyebnar și întregii echipe de la Vitta Clinic (echipa fantastica sau Marea familie Vitta Clinic, cum îmi place mie sa spun).

În urma cu mulți ani (și când zic mulți nu exagerez , peste sapte) au început problemele mele la mâini, la început amorțeli și dureri , tratate cu unguente și medicamente recomandate de diverși medici (reumatolog,medic de familie ), ședințe de fizioterapie la un moment dat chiar și infiltratii (ceea ce s-a dovedit a fi o greșeală) , dar în timp, spre dezamăgirea mea durerile au devenit permanente , însoțite de dureri mai mari și acea senzație de fierbinte în palme .

În urma cu aproximativ sase luni am primit un alt diagnostic : sindrom de tunel carpian la ambele mâini. Au urmat alte tratamente , de aceasta data pe neurologie, cu folosit orteza cu inserție metalică, toate în zadar, boala fiind foarte veche , tratata necorespunzător, nu a existat nici o ameliorare, ba mai mult chiar , la mana dreapta durerea ajunsese la umăr. La un moment dat, cu rezultatul EMG în mana ,un domn doctor mi-a spus exact asa : „operația nu este grea, dar aveți mare grija pe mana cui va dați mâinile, reușită operației consta în iscusinta chirurgului și stadiul bolii, aveți șanse ca după operație sa fiți mai rău decât sunteți acum”.

Ups… alta problemă: clar boala era destul de avansata, ajunsesem sa scap lucruri din mana ,îmi era greu sa scriu, sa închei naturi ,sa cos chiar nu mai puteam deloc, senzație de fierbinte în palme era destul de deasa, degete blocate.. categoric trebuia făcut ceva mai mult ca pana acum. Bineinteles, hotărâre luata: ma operez, dar acum alta problema… pe mana cui sa îmi dau mâinile??? Variante??? destule …dar eu aveam nevoie de cea mai bună… și am gasit-o… domnul doctor Vladislav Gyebnar.

Zis și făcut,am luat datele de contact de la Vitta Clinic de pe internet și am programat împreună un consult la domnul doctor.

M-am prezentat la consultul programat ,în urma evaluării era clar ca aveam nevoie de operație la ambele mâini, ba mai mult chiar, aveam si degete în resort, asta explicând clar durerile avute și toată stările de disconfort. Emotiile mari ,teama de ce va urma, toate s-au spulberat pana la sfârșitul consultației, atunci am știut clar ca am găsit exact ceea ce aveam nevoie : o echipa de profesioniști, dedicați meseriei pe care o practica : echipa Vitta Clinic în frunte cu domnul doctor Vladislav Gyebnar.

Am hotărât sa ma operez la ambele mâini în aceeași zi : mana stânga-sindrom de tunel carpian, mana dreapta sindrom de tunel carpian plus doua degete în resort.

Totul a decurs perfect … operatie… recuperare , încă o data mii de mulțumiri domnului doctor și întregii echipe , oameni de calitate .

Nu regret sutele de kilometrii parcurși pentru a-mi reda funcționalitatea mâinilor, regret doar faptul ca nu am facut-o cu mult timp în urmă.

Citeste mai mult

C. Valeria

Jimbolia - jud. Timiș

Mulțumesc din suflet domnului doctor Vladislav Gyebnar, doamnelor asistente, pentru intervenția chirurgicală de sindrom de canal carpian, efectuată ieri, la clinica Vitta !

Nicăieri și niciodată, nu am avut o experiență atât de plăcută, ireproșabilă. M-am simțit un pacient foarte important. Am beneficiat de toată atenția și respectul întregului personal medical.

Mă simt foarte bine, la nici 24 de ore de la intervenție. Toate informațiile primite pre și postoperator, mi-au fost de mare ajutor! Tot respectul pentru Vitta Clinic!

Vă mulțumesc din inimă! ♥️

Citeste mai mult

Adriana B.

Râmnicu Vâlcea

Bună ziua. Sunt din Rm.Valcea si am 77 de ani. In urma cu un an am fost diagnosticata cu sindrom de tunel carpian la mana dreaptă si mi s – recomandat operatia. Pe moment am fost îngrozită avand in vedere vârsta mea si faptul ca era vorba de mana dreapta. La inceput am respins ideea, apoi am inceput sa citesc, sa ma documentez si sa caut totusi medicul la care sa apelez pentru intervenție. Asa l – am descoperit pe domnul doctor Vladislav Gyebnar si echipa sa de la Vitta Clinic Timișoara. Chiar daca distanta de ka Rm.Valcea la Timișoara este destul de mare, in luna iulie am ajuns acolo.

Aici la Timișoara am intalnit OAMENI. Domnul doctor este o persoana blândă, rabdatoare, empatică. La fel si colectivul condus de dansul. Am fost operată si acum, la 2 luni de la operatie, ma simt minunat. Adio dureri, adio amorteli, adio furnicaturi. Imi folosesc mana ca si cand nu as fi avut niciodată vreo problema.

Recomand celor aflati in suferinta aceasta Vitta Clinic Timișoara si acest extraordinar medic – domnul doctor Vladislav Gyebnar. Va multumesc, domnule doctor.

STIMA si RESPECT! Bunul DUMNEZEU da va dea sanatate si putere de munca! MULȚUMESC!

Citeste mai mult

I. B.

Târgu Jiu - jud. Gorj

Un medic extraordinar (dl Dr Gyebnar) si o echipa de profesionisti, recomand cu incredere.

Soacra mea a avut doua operatii, sindrom de tunel carpian si deget in resort. Extrem de multumita de ambele interventii, singurul regret este ca a asteptat atat de mult pana sa ia decizia de a interveni chirurgical. Personalul medical se comporta impecabil, explica totul foarte atent, pana la cele mai mici detalii.

Multumiri!

Citeste mai mult

Lucia R.

Timișoara

Au trecut două luni de când am hotărât împreună cu dl doctor să-mi operez amândouă mâinile deodată, sindrom de tunel carpian.

Sunt foarte bine!
Nici o durere,nici amorțeală,îmi folosesc mâinile normal.

Va mulțumesc dl doctor,mulțumesc întregii echipe !

Citeste mai mult

Liviu Enache

Morunglav - Jud. Olt

Pe data de 3 aprilie 2023, am fost la Vitta clinic din Timisoara si am fost operat de domnul doctor Vladislav Gyebnar, o fire blanda cu un caracter deosebit, avand diagnosticul ,,Deget in resort”(deget blocat). Este vorba de degetul mare de la mana dreapta.

Doresc sa-i multumesc domnului doctor si echipei dumnealui pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Sunt instrumentist (acordeon) si dupa operatie degetul si-a reluat functia in totalitate, in aceeasi zi am putut sa cant la acordeon. Inca odata ii multumesc din suflet domnului doctor si cu siguranta il recomand pentru cei care au nevoie de aceasta interventie!

Citeste mai mult

Maria Bente

Zalău - jud Sălaj

Bună ziua!!!

Doresc să împărtășesc tuturor pacienților care suferă de , sindromul carpian in urma multor recenzii pozitive am hotărât să mă operez la Domnul Dr Gyebnar Vladislav, Recomand tuturor pacienților care suferă sa se opereze căci alta scăpare de această boală nu este , Țin să Mulțumesc domnului Dr și echipei dânsului am fost operata din 19octombrie2022.

Pot să lucrez să fac lucruri care înainte nu le puteam face eu am avut o suferință cam de 7 ani am fost foarte rău, acum sunt ff bine. De aceea vă sfătuiesc Nu merită să neglijați

Încă o dată , Mii de mulțumiri Domnului Dr ,va doresc multă sănătate și putere de munca Mult respect ,de la Zalău, Bente Maria

Citeste mai mult

Voinea Geanina

Galaţi

Dacă toți medicii ar fi precum dl. doctor Vladislav Gyebnar, nu ar mai exista dureri pe lumea asta.
Mă alătur și eu pacienților tratați de către dl. doctor Vladislav Gyebnar.

Sunt în a treia zi de la cele trei (3), intervenții chirurgicale ,făcute în aceeași zi.
1 intervenție chirurgicală de Maladie de Qervain la mâna dreaptă.
1 intervenție chirurgicală de Maladie de Qervain la mâna stângă.
1 Sindrom de Tunel Carpian la mâna stângă.

Totul a decurs foarte, foarte bine.
Durerile au rămas undeva în trecut.
Vă spun cu sinceritate că nu am avut nici cea mai mică emoție pentru ceea ce avea să se întâmple, deoarece dl.doctor mi-a explicat foarte frumos și pe înțelesul meu cum va decurge totul.
Mă bucur din suflet că am luat decizia de a apela la serviciile medicale oferite de către dl.doctor și echipa sa.

Pentru un medic care își iubește meseria și care este un profesionist desăvârșit, bun, calm răbdător, și care îți tratează mâinile și ți le face să fie așa cum erau înainte distanța de la Galați la Timișoara chiar nu a fost un impediment.

Vă recomand cu încredere să apelați la dumnealui pentru a vă reda starea de bine și de sănătate.
Mie nu îmi rămâne decât să mă recuperez și să urmez recomandările făcute de dl.doctor.
Le mulțumesc din suflet atât dl.doctor Vladislav Gyebnar cât și dnei. asistente Aurelia pentru tot ce au făcut pentru mine.

Bunul Dumnezeu,să le dea sănătate și putere că să ajute și alți pacienți aflați în suferință!
Cu drag, dna. V.G.!

Citeste mai mult

R. B. Irina

Timișoara

Buna ziua. Am fost pacienta domnului doctor Vladislav Gyebnar, la începutul anului 2022, avand Tenosinovită (sau Tendinita De Quervain), la mana dreaptă.

Am fost operată de domnul doctor in data de 1 februarie 2022. Sunt foarte mulțumită de rezultatul obtinut, operația fiind puțin mai complicata deoarece la un moment dat a trebuit dat la o parte un nerv, pentru a se putea interveni. Recuperarea a durat cam 3 luni, eu suferind de o boală autoimună care a încetinit procesul de recuperare. După operație am avut 2 zone cu hipersensibilitate, în apropierea locului intervenției, iar degetul mare al mâinii operate a fost amorțit pe toată lungimea sa, pe partea posterioară, datorită nervului care a trebuit miscatt puțin din locul lui, pentru a se interveni chiar sub el. La recomandarea domnului doctor am făcut câteva ședințe de recuperare, în urma cărora a dispărut hipersensibilitatea din cele 2 zone, iar nervul buclucaș a început să își revină. Acum mâna mea dreaptă a revenit la normal, nu mai am dureri și mobilitatea mâinii este normală, iar degetul mare nu mai este amorțit, astfel ca pot să îmi fac treaba fără dureri.

Pot sa spun că pe domnul doctor Gyebnar il caracterizează profesionalismul si dorința de perfecțiune. Totodată, ca om este o persoana minunata, un om cu suflet mare, o persoana cu valori bine stabilite. Domnul doctor Gyebnar este un om cu caracter, rabdator, ce pune mare accent pe relatia medic – pacient, se îngrijește de pacienții săi, verificându-i și asigurându-se că sunt ok după operație, totul ambalat intr-un optimism debordant. Domnul doctor Gyebnar este un doctor experimentat, care își cunoaște și iubește meseria.
In cazul meu, pot să vă spun că a doua zi, de dimineață am fost sunată de una din doamnele asistente care lucrează cu domnul doctor, să vadă cum mă simt. Deoarece i-am spus doamnei asistente că am dureri, l-a anunțat pe domnul doctor Gyebnar care m-a sunat imediat, mi-a explicat cu multă răbdare, căldură și înțelegere de ce apar fenomenele respective și m-a învățat ce trebuie să fac. Timp de o săptămână domnul doctor m-a sunat zilnic să vadă care este evoluția mea.
Prin felul său de comunicare cu pacientii, domnul doctor Gyebnar iti inspira incredere te ajuta sa treci peste blocajele mentale. Iti explica tot ce trebuie sa stii despre tratament si te ajuta sa vezi procesul de recuperare dintr-o perspectiva corecta.
Pe langa toate acestea, este un foarte bun profesionist, atitudinea sa pozitiva si modul in care lucreaza te ajuta sa iti recapeti increderea in medicina. Domnul doctor Gyebnar stie cum sa practice meseria de chirurg intr-o maniera moderna, benefica pentru orice pacient.
Cand am pasit in clinică foarte îngrijorată si speriata datorita unei tendinite De Quervain foarte dureroasa, aparuta in urma cu cateva luni, încă de la recepție am fost intampinata cu caldura, grija si toata atentia. La consultație, nu l-am găsit doar pe medicul Vladislav Gyebnar, am găsit omul Vladislav Gyebnar, am găsit un prieten și un psiholog nemaipomenit, care nu a tratat doar rana fizica, ci și pe cea psihică, cauzată de durerile puternice,specifice ale bolii.
Dl. Doctor este un om cum rar întâlnești, este un înger printre oameni. De cum a inceput sa-mi vorbeasca despre cauzele bolii și procedura pe care o vom urma, cu o voce calda si blanda am fost foarte placut impresionata si plina de speranta ca problema mea va fi rezolvata.Si nu m-am inselat. Totul,de la primul apel telefonic pana la ultimul apel,care a fost la o luna dupa interventie pentru niste nedumeriri ale mele, a fost impecabil.

Stimate Domnule Doctor Vladislav Gyebnar, doresc să vă mulțumesc din suflet pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, de grijja, eficiența, căldura sufletească si liniștea pe care mi-atți insuflat-o. Pentru mine ati fost un înger trimis de Dumnezeu sa imi aline durerile cumplite pe care le aveam, cu mult profesionalism, dragoste pentru munca sa și dăruire sufleteasca. Vă mulțumesc din tot sufletul pentru reușita interventiei chirurgicale efectuată în data de 1 februarie 2022. Va mulțumesc și va doresc sănătate și tot ce e mai bun si frumos sa aveți dumneavoastră și familia dumneavoastră!
Medicii competenți și sensibili ca dumneavoastră sunt elite ale profesiei medicale.
Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru profesionalismul, grija și susținerea pe care mi-ați oferit-o pe parcursul întregii perioade . Datorită atenției dumneavoastra eu mă simt mai bine azi. Sunteți un medic de excepție, un om bun și frumos la suflet. Vă doresc să fiți mereu respectat și înconjurat de oameni buni!
Doresc de asemenea să mulțumesc intregii echipe cu care lucrați, doamnelor asistente, care m-au făcut sa ma simt in siguranță, pe mâini bune si că totul va fi in regulă. De asemenea doresc sa mulțumesc echipei dumneavoastră pentru grija și susținerea de care au dat dovada in timpul intervenției chirurgicale .
Vă doresc tuturor să fiți mereu sănătosi , să vă fie cei dragi mereu aproape și să vă susțină în toate. Mult succes în tot ceea ce faceți!

Cuvintele mele sunt prea sărace pentru a vă putea mulțumi !!
Atât dumneavoastră cât și întreaga echipă ați dat dovada de mult profesionalism si o grijă deosebită pentru pacienți.Vă multumesc din suflet pentru efortul depus.Vă doresc multă sănătate d-voastră și intregii echipe de la clinica Bestetic!!
Am avut parte de o experienta minunata in cadrul acestei clinici, pe care o recomand cu drag!
Cu caldură si recunoștința il recomand doar la superlativ pe Dl. Doctor Vladislav Gyebnar, pe care am avut șansa de a-l întâlni si de a ma trata cu un profesionalism excepțional. Recomand tuturor sa apeleze cu încredere la domnul Dr. Vladislav Gyebnar.

Va multumesc din suflet cu mult drag oameni minunati ingeri printre noi!!!

Citeste mai mult