C. Constantin

Bună ziua, în urma cu ceva timp și mai exact prin 2014 am avut un accident la mana stânga, și mai exact mi-a fost strivita mana între treapta scării și mobila. Am fost la consult la o policlinica de la noi din Craiova, de unde mi s-a spus ca oasele nu au pățit nimica doar un tendon este fisurat, și mi s-a recomandat sa port o orteza o luna jumate, dar din păcate nu prea a fost de izbândă. În 2017 am forțat mana și de atunci s-a agravat și am făcut boala kienbock și un sindrom de canal Guyon. Din păcate am pierdut ceva timp pana am ajuns sa ma tratez deoarece la noi la spitalul județean nu mai sunt specialiști și am fost trimis din doctor in doctor dar fără nici un rezultat concret, doar păreri și explicații. Întrebând în stânga și în dreapta un prieten mi-a recomandat sa merg și la domnul doctor Vladislav Gyebnar la Timișoara la Casa Austria, nu am mai stat pe gânduri și l-am contact pe domnul doctor, am stabilit o prima întâlnire pentru un control. De la prima întâlnire domnul doctor m-a informat clar și sigur ce trebuie sa fac și etapele prin care trebuie sa trec pentru a trata boala.
Am revenit la Timisoara la Casa Austria pe la jumate lunii Februarie anul în curs, a ma interna pentru tratamentul chirurgical de specialitate de către domnul doctor Vladislav Gyebnar și întreaga echipa minunata cu care lucrează. Fiind puțin răcit când am ajuns nu mi s-a putut face intervenția chirurgicala pentru boala kienbock deoarece am fost respins la vizita de anestezie, mi s-a făcut doar cea pentru sindromul de canal guyon. La sfârșitul lunii martie am revenit la Casa Austria asa cum am fost programat de domnul doctor Vladislav Gyebnar pentru intervenția chirurgicala de specialitate la mana stânga unde aveam boala kienbock.
Intervenția a durat ceva timp, mulțumesc domnului doctor Vladislav Gyebnar și întregii echipe minunate de profesioniști, recomand cu încredere, sunt oameni minunați și fac pacienții sa se simtă încrezători prin munca și devotamentul depus în timpul intervențiilor chirurgicale.

Citeste mai mult

B. Alex

In urmă cu trei luni am fost operat la spitalul Casa Austria din Timișoara de către domnul doctor Vladislav Gyebnar la mâna stânga de boala Kienbock. Vreau să îi mulțumesc pe aceasta cale domnului doctor și a domnișoarei doctor Shammat Amina pentru dovada de profesionalism de încrederea acordată.

Totul a decurs perfect și îl recomand cu încredere pe domnul doctor Vladislav Gyebnar. Vă mulțumesc frumos și vă doresc multă sănătate și putere de munca!

Citeste mai mult