Daniel M.

Multumesc!

Multumesc domnule doctor Gyebnar pentru ce ati facut pentru mine. Pentru atentia acordata pe tot parcursul actului medical. Multumesc pentru ca mi-ati transmis increderea dumneavoastra ca operatia va fi un succes si asa a fost. La sfarsitul operatiei mi-ati spus ca pot deschide sampania! Da, am deschis-o!  Nu am vrut sa accept ca degetul meu nu mai poate fi ca inainte de accident. Nici parerile catorva medici intalniti inainte de dv nu m-au facut sa abandonez ca nu se mai poate face nimic. Nu cred ca v-am intalnit din hazard. Mi-ati redat increderea ca pot fi ca inainte. Mi-as dori sa fiu tratat de toti medicii la fel!

Multumesc deasemena doamnei doctor Shammat, am numai cuvinte la superlativ!

Multumesc doamnei doctor Totok, optimismul si terapia prin ras au facut ca durerile din timpul recuperarii sa fie o joaca!

Va multumesc voua celor 3 Oameni!

Citeste mai mult

Ioana F.

In urma cu aproape 3 luni baietelul nostru de 1 an si jumatate a fost operat de sindactilie de catre dl doctor Gyebnar. Degetelele arata foarte bine, aproape ca nu se mai observa cicatricile. Totul a decurs excelent. Comunicarea cu dl doctor a fost foarte buna inca de la prima consultatie, e un om deschis, placut, amabil, ne-a transmis incredere, ne-am dat seama ca e un medic pasionat de ceea ce face (a fost recomandat de catre o rudenie, medic rezident in Timisoara). De asemenea, dl doctor ne-a raspuns de fiecare data cu promptitudine atunci cand l-am contactat, fie inainte de operatie, pentru a discuta detalii, fie dupa operatie, cand am tinut legatura pentru a urmari evolutia micului pacient. Multumiri si aprecieri de asemenea echipei dumnealui, dnei doctor anestezist si doamnelor asistente, pentru profesionalism si amabilitate.

Citeste mai mult