Cor Dorel

D-le dr. Gyebnar a va aduce multumiri publice mi se pare prea putin pentru tot ce a-ti facut in privinta salvarii piciorului meu. Prin priceperea, pregatirea si stapanirea profesiei de medic specialist in chirurgie plastica si reparatorie ati demonstrat contrariu demonstrand ca obtinerea titlului de doctor in stiinte medicale nu a fost de loc o intamplatoare.  Acel 10 (zece) pe care mi l-ati acordat la externare care care a consfintit vinecarea mea completa dupa aproape 4 (patru) luni de spitalizare si un sir lung de operatii va apartine in totalitate.

Dumnezeu v-a ascultat ruga facuta la inceputul primei operatii, v-a daruit har si iata ca parasesc clinica Austria complet vindecat si pe doua picioare.

Multumirile consider ca ar trebui adresate Tatalui Ceresc pentru ca va daruit d-vs si colegilor domniei voastre de la Casa Austria atata har incat faceti adevarate minuni. Dumnezeu sa va binecuvintese activitatea si sa va ajute sa vindecati toti pacientii care apeleaza la serviciile d-vs.

Va doresc multa sanatate si multe inplinri in plan personal si profesional. Romania are nevoie de asemenea specialisti de mare valoare.