G. S.

Doresc sa multumesc domnului doctor Vladislav Gyebnar pentru ce a reusit sa faca pentru fetita mea.

Mai greu, pentru mine, a fost sa gasesc medicul cu abilitatile necesare sa rezolve problema cu care s-a confruntat fetita mea. Fiind din Oradea, am ajuns initial pe la Cluj, dar dermatologul mai mult m-a speriat decat sa ma linisteasca. Totusi acest dermatolog mi-a recomandat un medic specializat in microchirurgie. Evident ca , dupa cum s-a comportat cu noi la consultatie, am renuntat , dar am inceput sa caut eu pe internet . Ca sa nu mai am indoieli la ceeace a spus dermatologul de la Cluj am ajuns si la un cabinet din Bucuresti unde se putea rezolva problema ,dar nu foarte satisfacator pentru fata mea.

Disperata am cautat pe internet la Timisoara un specialist … si asa am ajuns la domnul doctor Gyebnar. Prima consultatie a fost la telefon , domnul doctor explicandu-mi modul optim de eliminarea a formatiunii tumorale de care suferea fetita mea vazand doar 2 fotografii pe care i le-am trimis . Interventiile au decurs foarte bine, iar rezultatul este deosebit. Parca domnul doctor a sters cu buretele toata formatiunea tumorala.

Sunt foarte multumita de rezultat, il recomand pe domnul doctor tuturor celor care au probleme estetice . Are un caracter deosebit, foarte bun profesionist si foarte bun psiholog cu copii si nu numai.
Multumesc , domnule doctor !