Gelu B.

Profesionalism şi suflet!

Am suferit de maladia Dupuytren la ambele mâini. Stadiul maladiei a fost foarte avansat – atât la o mână, cât și  la cealaltă. Mai afectată a fost mâna stângă. În urma consultaţiei la dl. doctor, anul trecut, am decis ca operațiile să le facem pe rând, pentru varii motive. Astfel, anul trecut am fost supus primei intervenții chirurgicale la mâna dreaptă. Deoarece anestazia a fost locală și am fost conștient pe tot parcursul operației, am fost informat în timp real, ca să folosesc o sintagmă la modă, despre ce se face și cum decurg lucrurile, fapt confortabil pentru starea mea de spirit. Odată operația încheiată și ajuns în salon am fost vizitat de patru ori(!) de d-l doctor, pentru a verifica starea în care mă aflu. Oare cîți medici fac aceasta, în ziua de azi?

Datorită rezultatului excelent la mâna dreaptă, anul acesta am recurs la serviciile d-lui Gyebnar şi pentru operaţia la mâna stângă. A urmat aceeaşi regie: anestezie locală, atmosfera relaxată, informare pe tot parcursul operații, explicații, răspunsuri la intrebările mele; pe scurt: confort fizic și psihic. Metoda de operaţie de la un alt la altul s-a simplificat enorm, iar rezultatele sunt pe măsură. La două săptămâni de la operaţie rana este vindecată complet, iar mâna este aproape funcţională, aceasta şi datorită kinetoterapeutului cu care colaborează d-l Gyebnar. Pe fondul neîncrederii generale în sistemul medical românesc, doctorul Gyebnar este omul care  ne demonstrează că există excepţie de la regulă…
Cele spuse de mine pot fi verificate pe site-ul domnului doctor, unde veți găsi o fotografie cu mâna mea dreaptă, recuperată complet si funcțională.

Mulțumesc doctorului Gyebnar si echipei sale.
Vďaka!