A.M.L.

Am fost operata prima data in urma cu 3 ani. L-am cunoscut pe domnul doctor pe cănd era inca rezident, iar ceea ce m-a frapat la acesta a fost seriozitatea de care dadea dovada. Chiar daca parea tanar si aparent lipsit de experienta, am fost impresioanta de siguranta sa, de felul in care conducea echipa din sala de operatie (politicos, dar ferm), de rabdarea de care a dat dovada in a-mi explica fiecare etapa a interventiei la care urma sa ma supun. De fiecare data si-a facut timp sa imi raspunda la toate intrebarile.

Ce apreciaz foarte mult este ca mi-a raspuns onest de fiecare data, m-a avertizat cu privire la neplacerile ce ar putea decurge din interventie, astfel incat deciziile le-am luat in cunostinta de cauza.
Am fost atat de placut impresionata de calitatea acestui doctor, in primul rand om, incat de cate ori am avut ocazia l-am recomandat si prietenilor care la un moment dat au avut nevoie de un doctor. Si, chiar daca problema nu a fost de competenta sa, ne-a ajutat si ne-a consiliat la cine sa ne adresam.
Eu, personal, nu pot sa ii fiu decat recunoscatoare ca mi-a schimbat viata.