Mirela Ignat

Sibiu - jud. Sibiu

Sunt pacienta minunatului domn doctor Vladislav Gyebnar, care in urma cu doua zile a intervenit chirurgical la ambele mele palme.

La mana stanga am primit diagnosticul de Sindrom de tunel carpian iar la mana dreapta acela de Deget in resort.
Am fost incurajata de domnul doctor sa se faca interventie chirurgicala la ambele palme, amanarea oricarei interventii aferente celor doua afectiuni insemnand pentru mine evolutia bolii si in consecinta durere si o calitate a vietii deteriorata!

Am decis sa acord incredere totala domnului doctor si sa imi las ambele palme in „mainile lui”, in aceeasi zi!

Exista o echipa extraordinara la Vitta Clinic!
Doamna care m-a intampinat la intrarea in Clinica a avut grija de mine pana la intalnirea cu domnul doctor!
Multumesc pentru atentia ce mi-ati acordat-o!
Doamnele Asistent medical care m-au intampinat, care m-au incurajat si mi-au dat cele mai detaliate sfaturi m-au facut sa ma simt de parca eram cu surorile mele, acasa!
Este atat de linistitor sa o ai pe dna Laura inainte si dupa operatie la fel cat este sa o stii langa domnul doctor,in timpul interventiei, pe doamna Aurelia! Multumesc pentru ajutorul vostru,zambetul de pe fata si blandetea cu care m-ati tratat! Va fi o mare bucurie sa va revad in curand!

Asa cum spuneam, a trecut a doua noapte in care am reusit sa ma odihnesc in sfarsit! Manutele mele au fost cuminti, nu au amortit, nu au durut!

Draga domnule doctor, va multumesc pentru blandetea si bunatatea cu care m-ati primit si ati vorbit cu mine! Va multumesc pentru ca mi-ati redat odihna noptilor si mi-ati redat manutele sanatoase! Am avut incredere in dumneavoastra de la primele cuvinte citite si spuse iar realitatea a fost la superlativ.
Va doresc sanatate , sa puteti ajuta cat mai multi oameni , va imbratisez si va multumesc din toata inima mea, care a fost foarte speriata, inainte sa aflu ca existati!

Cu respect si admiratie pentru tot ce ati facut pentru mine,pacienta dumneavoastra,Mirela Ignat!

Pentru voi ,
semenii mei , care cautati vindecarea afectiunilor avute de mine si sunt sigura, a altor afectiuni pe care domnul doctor le trateaza, faceti primul pas cu mare curaj, cautandu-l pe minunatul domm doctor,Vladislav Gyebnar.
Inainte de a fi doctor va pot impartasi ca blandetea si bunatatea exprimata pe chipul lui mi-au transmis ca este un OM CU SUFLET MARE!

MULTUMESC DOMNULE DOCTOR, MI-ATI SALVAT MANUTELE si mi-ati redat odihna noptilor!
Va iubesc si va admir!
Mirela