Raceanu Teodor-Cornel

Craiova - jud. Dolj

La sfarsitul anului 2022 am fost diagnosticat cu “sindrom de tunel carpian” la ambele maini cu recomandare de a se interveni chirurgical.

Am inceput sa caut un medic care sa faca interventiile atat la Craiova (unde locuiesc) cat si la Bucuresti.
Am avut cca. 7-8 incercari de a stabili o legatura cu un medic dar am fost dezamagit de faptul ca nu se concretiza nimic: ba erau foarte ocupati, ba sa mai revin cu un telefon, etc.

Vazand ca timpul trece si disconfortul (amorteli, dureri, s.a.) se accentua am cautat pe internet si asa am ajuns (din intamplare) la clinica “VITTA” din Timisoara.

Am fost placut surprins de la primul contact telefonic cu doamna de la ‘Programare’ si apoi de faptul ca am fost sunat de insusi d-l dr. Gyebnar care s-a interesat de problema mea si in cateva minute stabilisem deja data pentru prima interventie precum si data pentru investigatia EMG.
Aceste programari erau foarte importante pentru mine pentru ca veneam din alta localitate si doream sa nu stau mult in Timisoara astfel ca, am venit luni dimineata in Timisoara, la ora 11:00 am facut EMG-ul si la ora 12:30 am prezentat rezultatul d-lui dr. Gyebnar care a stabilit ca a doua zi la ora 09:00 sa aiba loc interventia chirurgicala.

Totul a decurs perfect astfel ca la ora 14:00 eram deja in tren pentru a ne intoarce acasa.

Inainte de operatie d-l dr. Gyebnar mi-a spus in ce consta operatia si mi-a prezentat ce am de facut in zilele urmatoare (timp de 4 saptamani).
D-l dr. Gyebnar a fost secondat in permanenta de d-na asistenta Aurelia (o persoana exceptionala) ce mi-a raspuns la toate intrebarile.

A doua zi dupa operatie, am fost sunat de d-na asistenta Aurelia care dorea sa afle cum ma simt si m-a incurajat sa o contactez daca apare vreo problema.

Totul a fost bine astfel ca dupa 5 saptamani mi s-a facut si interventia la mana cealalta:
De data asta, intrucat nu se mai impunea sa mai fac un EMG, am venit dimineata la Timisoara iar la ora 14:00 eram in tren.
Si de data asta evolutia ulterioara a fost fara probleme.

In concluzie:
Printr-o intamplare am ajuns la VITTA Clinic unde am intalnit niste persoane dedicate meseriei (medic + asistente) pline de empatie si bunavointa.

Marturisesc ca a fost o experienta fericita.
Multe multumiri d-lui dr. Vladislav Gyebnar si colectivului d-sale.