Raluca Wolff

Deși nu am avut ocazia sa îl cunosc personal, domnul Dr. Vladislav Gyebnar a devenit una dintre persoanele căreia îi voi rămâne mereu recunoscătoare.
Pe data de 29 septembrie 2011, tatălui meu, Gruescu N.,  i-a fost retezata mana dreapta, în urma unui accident agricol.
A fost dus de urgenta la Clinica de Chirurgie Plastica, Casa Austria.
La început am fost, cum probabil sunt multi alții, foarte sceptica. M-am gândit ca dacă as putea sa îl aduc în Germania(eu locuind în aceasta ţară) poate ar avea o șansa,dar în România…
Trebuie sa recunosc ca m-am înșelat foarte tare. Nu cred ca ar fi putut, în oricare alta ţară, avea parte de un tratament mai bun, de medici mai competenți și de mai mult profesionalism.
Operația, deși a durat foarte mult (în jur de 14 ore) și a fost, cu siguranță, foarte grea, a fost un adevărat succes. Mana tatălui meu a fost reimplantată, iar în viitor va putea iarăși sa o folosească.
Atât eu cat și familia mea le mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care au participat la aceasta operație, și în mod special, celui care a condus aceasta echipa de medici, domnului Dr. V. Gyebnar.
Dumnealui este cel care se ocupa și de tratamentul postoperatoriu al tatălui meu.
Părintii mei sunt foarte impresionați de felul în care vorbește cu pacienții (optimist, încurajator și cu răbdare), atenția pe care i-o acorda fiecăruia în parte și competenta profesionala de care da dovada.
Mulțumesc, Raluca Wolff.