Simona F.

Pitești - jud. Argeș

Când Dumnezeu intervine, omul rămâne mut de uimire…

Am ajuns la domnul doctor Vladislav Gyebnar, în urma recomandărilor mamei mele, care a fost operată de tunel carpian la ambele mâini, și se simte foarte bine.

Eu am avut un hemangiom la buza inferioară.
Intervenția a decurs foarte bine. Eram pe masa de operație și mă rugam ca Dumnezeu să conducă mâinile domnului doctor și să îi dea putere în ce avea de făcut. Totul a decurs extraordinar de bine. Domnul doctor a fost vesel și a lucrat minunat.

După ce am plecat acasă, am așteptat să se ducă anestezia și să înceapă o oarecare durere, usturime. NU MI-A VENIT SĂ CRED…Nu am simțit nimic…
La trei zile după operație am dat jos pansamentul și…din nou… Nu MI-A VENIT SĂ CRED… Parcă nici nu mă tăiase… Nu mă dumiream cum poate cineva să lucreze atât de PERFECT… Am înțeles atunci ca Dumnezeu a lăsat pe pământ oameni, puțini ce-i drept, pe care i-a înzestrat cu daruri extraordinare. Unul dintre aceștia este domnul doctor Vladislav Gyebnar. Un OM extraordinar care și-a construit o echipă minunată. Fiecare membru din echipă și-a îndeplinit misiunea cu mare responsabilitate. Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor și îi doresc multă sănătate, Dumnezeu să îl binecuvânteze și să îi dea putere să lucreze în continuare cu aceeași dăruire!

Au trecut două săptămâni de atunci și eu NU AM AVUT NICIO DURERE.
Lăudat să fie Dumnezeu că are oameni așa minunați, ca domnul doctor Vladislav Gyebnar, pe care îi folosește pentru a-i ajuta pe semenii lor!
Cu respect, Simona F.