Sorin Bozdoc

Sunt din Hunedoara și urmare a unor examinări specifice am fost diagnosticat cu Sindrom de tunel carpian la ambele mâini. Grație sau mulțumită internetului am aflat de  d-l doctor Vladislav Gyebnar. Nu am avut nicio reținere în a-l contacta și ulterior a stabili data pentru  intervențiile chirurgicale , singurele recomandări fiind doar cele oferite de internet. Și așteptările nu mi-au fost înșelate .

D-l doctor este  un mare profesionist care parcă operează de când lumea . Modul cum interacționează cu pacienții este absolut uluitor, îți transmite aproape instantaneu starea de liniște și încredere pe care orice pacient și-ar dori-o de la un medic. De asemenea modul cum am fost tratat în timpul și după operații  de către d-l doctor și de către personalul clinicii mă fac să apreciez la superlativ această clinică, recomandând tuturor celor care au nevoie de intervenții chirurgicale clinica Austria și pe d-l doctor Gyebnar.

Mulțumesc domnului doctor  Vladislav Gyebnar pentru modul cum am fost tratat și îi urez multă sănătate și să-și mențină toată viața zâmbetul sincer.