Adela Elena Gombos

Cuvintele sunt prea putine să-i pot mulțumi domnului doctor Vladislav Gyebnar pentru modul pur si simplu impecabil în care m-a tratat în cazul unei tăieturi de tendon de care am suferit recent.

Pe lângă deschidere, promptitudine și amabilitate am fost impresionată de răbdarea și grija domnului doctor față de starea mea fizică dar si mentala în cazul acestui eveniment nedorit. Este prima data cand intalnesc un medic cu o grija AUTENTICA fata de pacienti care sa explice cu răbdare ceea ce se întâmplă cu tine, ce fel de tratament îți este mai benefic și modul în care se va desfășura interventia/tratamentul.

Operația prin care am trecut s-a desfășurat fără durere, cu o atmosferă liniștitoare în sala de operație și cu dedicare maximă din partea domnului doctor și a întregului staff medical. În acest fel, din perspectiva mea, a pacientului, totul a fost foarte ușor si am avut increderea ca totul va fi bine si ca primesc cel mai bun tratament.

Este in adevăratul sens al cuvântului un specialist, un om dedicat care are cu adevărat VOCATIE în medicină.

La externare am avut un singur gând în minte și imi imaginam cat de evoluata ar fi Romania dacă toți medicii ar fi ca domnul doctor Vladislav Gyebnar.

MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC!