Dr. Med. Vladislav Gyebnar, medic primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Sunt convins că aici vei gasi informatii folositoare si raspunsuri la intrebarile tale. Astfel ai facut primul pas spre satisfactia de a beneficia de un act medical de calitate.

Te salut! Sunt doctorul Vladislav Gyebnar, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica, Microchirurgie Reconstructiva si Chirurgia Mainii, Doctor in Stiinte Medicale. Voi fi gazda ta pe acest site de chirurgie plastica si chirurgia mainii. Te voi ajuta sa gasesti calea potrivita tie pentru ca atunci cand ai de ales pentru sanatatea ta, lumea medicala iti pune la dispozitie o multime de variante. Desi nu toate sunt gresite, e posibil sa nu fi intotdeauna indrumat catre drumul cel mai bun pentru tine.

Viziunea si misiunea mea

Relatia dintre pacient si medicul lui trebuie sa se bazeze pe un parteneriat care are la temelie increderea si respectul reciproc. 

Misiunea mea este sa facilitez o buna conectare cu pacientii si sa aduc la cunostinta voastra informatii corecte pentru ca sa puteti alege cel mai bun tratament. Un pacient informat corect poate participa activ la rezolvarea problemei sale de sanatate. Vezi mai multe detalii despre viziunea si misiunea mea aici.

Cum va incepe colaborarea noastra?

Cel mai important pas pentru un pacient este alegerea unui medic bun si competent. Acest pas trebuie facut cu responsabilitate, in cunostinta de cauza, după o informare prealabila. Cateva sfaturi, culese din experienta mea si a altor medici, din relatarile pacientilor si apartinatorilor, pentru a beneficia de un doctor bun se pot consulta aici .

Cat ma priveste pe mine, principiul care ghideaza activitatea mea profesionala este calitatea actului medical. Iar pacientul multumit, satisfacut de ingrijirile primite si de rezultatul obtinut, reprezinta masura activitatii mele.

Consultatia pacientului – principiile mele

Intr-o discutie amanuntita si fara graba, identific problemele, asteptarile si temerile pacientului. Examinarea atenta a zonei afectate este completata de evaluarea intregului organism, dar si de evaluarea in ansamblu a persoanei cu particularitatile sale. In acest fel pot sa stabilesc, de comun acord cu pacientul, cu acuratete etapele de urmat. Vezi aici mai multe detalii despre consultatia pe care o practic .

Iti explic interventia chirurgicala necesara. Ma folosesc si de schite si imagini ajutatoare, discutand rezultatele asteptate, beneficiile si riscurile acestora. Programarea interventiei se face de comun acord cu pacientul.

Ce spun pacientii?

Dorina F.

Sunt în a treia zi de la operația de sindrom de tunel carpian, operație efectuată de dnul dr Vladislav Gyebnar la ambele mâini deodată. …citeste mai mult

C. M.

Recomand cu caldura sa apelati cu incredere la serviciile domnului doctor Gyebnar. Un medic care isi respecta si iubeste profesia si isi tine aproape …citeste mai mult

Ce ofera clinica Bestetic?

Oferim mai mult decat chirurgie. Oferim ingrijire si sanatate. Suntem pur si simplu atenți la nevoile pacientului.

Noi suntem o clinica in care practicam cu predominanta interventii de chirurgie plastica si chirurgia mainii in sistem de internare de zi. Adica pacientul nu ramane peste noapte. Aici efectuam numeroase interventii de chirurgie plastica, chirurgia mainii, chirurgie reconstructiva si chirurgie estetica.

Pacientul petrece in clinica Bestetic aproximativ 2 – 3 ore.

Punem foarte mare accent pe confortul pacientului. Atenția la nevoile si siguranta pacientului precum si lipsa durerii sunt unele dintre cele mai importante deziderate ale nostre.

Ne mandrim cu faptul ca pacienti din toate colturile tarii si chiar din afara ei, apeleaza la serviciile noastre.

Calitatea serviciilor in Clinica Bestetic       

Deoarece sunt convins ca efectuarea operatiei trebuie sa respecte toate standardele procedurale, folosesc doar materiale de calitate. Aici includem aparatura medicala, consumabilele, firele de sutura, pansamentele, etc.  Calitatea acestora influenteaza in mare masura calitatea rezultatului postoperator si reprezinta o parghie importanta spre obtinerea satisfactiei postoperatorii a pacientului.

Supravegherea postoperatorie atenta imi permite sa monitorizez evolutia pacientului, sa previn sau sa tratez la timp eventualele complicatii. De asemenea ma asigur ca pacientul a inteles ce are de facut pentru ingrijirea, pe termen scurt si pe termen lung, zonei operate si pentru consolidarea rezultatului obtinut.

Unde pot fi gasit

Imi desfasor activitatea in doua clinici de prestigiu din Timisoara:

In ziua de astazi, deplasarea in alta localitate sau alt judet este un inconvenient minim fata de beneficiul alegerii unui medic competent, care sa raspunda exigentelor unui pacient bine informat. Programarea prealabila – vezi date de contact – permite eficientizarea intregului proces (consultatie, plan de tratament etc.).

Colaboratorii mei

Daca complexitatea cazului o impune, colaborez cu colegi din cadrul specialitatii sau de alte specialitati – ortopedie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie pediatrica, ORL, etc. Colaborez doar cu cei care adera la aceleasi principii de calitate a actului medical si de obtinere a satisfactiei pacientului.

Ce ne recomanda?

In primul rand, o sa-i las pe pacienti sa vorbeasca pentru noi. Marturiile lor sunt graitoare si adeveresc tot ce ti-am spus pana acum. Arunca o privire la ce spui ei despre echipa Bestetic si despre experienta lor cu noi – vezi marturiile pacientilor aici.  

Apoi, supraspecializarea noastra, a echipei, pe cele cateva domenii de nisa inseamna ca stim exact ce si cum se poate face pentru tine. Iar asta inseamna performanta. In urma consultatiei iti vom putea spune care sunt optiunile cele mai eficiente de tratament pe care ti le recomandam. Mai mult decat atat, vei pleca de aici cu incredere si optimism in suflet.

Domeniul meu de competenta | Specializarea mea

Chirurgia plastica este un domeniu medical relativ nou, care poate rezolva un mare numar de probleme de sanatate. Operatiile efectuate de mine pot fi consultate aici. Pe langa chirurgia estetica, foarte mult mediatizata si despre care exista deja numeroase surse de informare, tot aici se încadrează:

●  chirurgia mainii (neuropatii, deformitati, tumori, traumatisme, sechele, malformatii, alte boli) sau a unor segmente specifice ale acesteia (ex. chirurgia unghiei);

●  chirurgie estetica – otoplastie pentru corectia urechilor decolate sau clapauge, ginecomastie;

indepartarea tumorilor benigne sau maligne de la nivelul suprafetei corpului (nevi pigmentari, nevi pilosi giganti, papiloame, cancere cutanate, etc);

●  reconstructia diferitelor regiuni ale organismului – cap si gat, trunchi, membre – (afectate de tumori, traumatisme, cicatrici, deformari, malformatii, alte interventii chirurgicale, etc);

microchirurgia – facuta cu ajutorul microscopului operator (replantari, chirurgia nervilor periferici, transfer liber de tesuturi, etc);

tratamentul arsurilor si al consecintelor acestora (cicatrici, placarde cicatriciale, bride);

Poate ca si intrebarea ta isi afla raspunsul in multiplele posibilitati ale chirurgiei plastice si ale chirurgiei mainii. Iti poti face o idee consultand paginile acestui site.

Informatiile furnizate pe acest site sunt certificate de mine, bazandu-se pe date recente din literatura de specialitate si pe experienta pe care am acumulat-o in timp.   

Celor interesati de informatii medicale corecte le recomand sa filtreze sursele de informare existente pe internet. Din pacate, in mediul on-line, pe diverse forumuri sau site-uri cu alt specific decat cel medical, gasesti multe informatii false sau doar pareri neavizate.

Dr. Med. Vladislav Gyebnar