Dr. Med. Vladislav Gyebnar, medic primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva

Sunt convins că aici vei găsi informații folositoare și răspunsuri la întrebările tale. Astfel, ai făcut primul pas spre satisfacția de a beneficia de un act medical de calitate.

Te salut! Sunt doctorul Vladislav Gyebnar, medic primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă, specializat în Chirurgia Mâinii, Doctor în Științe Medicale. De asemenea sunt fondatorul Bestetic și Vitta Clinic.
Voi fi gazda ta pe acest site de chirurgie plastică și chirurgia mâinii. Împreună cu echipa Vitta Clinic te vom ajuta să găsești calea potrivită ție în rezolvarea afecțiunilor care țin de specialitatea noastră, pentru ca atunci când ai de ales pentru sănătatea ta să alegi în cunoștință de cauză. Internetul îți pune la dispoziție o mulțime de variante din lumea medicală. Aș vrea să te îndrum, să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine.

Viziunea si misiunea mea ca medic

Relația dintre medic și pacient trebuie să se bazeze pe un parteneriat care are la temelie încrederea și respectul reciproc. În Clinica Vitta, clinică chirurgie plastică Timișoara, am reușit să implementez această viziune.
Misiunea mea este să facilitez o bună conectare a echipei Vitta Clinic cu pacienții, în urma căreia, să poată ajunge la cunoștința ta informații corecte, pentru a putea alege cel mai potrivit tratament. Un pacient informat corect poate participa activ la rezolvarea problemei sale de sănătate.

Vezi aici mai multe detalii despre viziunea și misiunea mea.

Cel mai important pas pentru un pacient este alegerea unui medic bun și potrivit. Acest pas trebuie făcut cu responsabilitate, în cunoștință de cauză, după o informare prealabilă.
Câteva sfaturi culese din experiența mea și a altor medici, din relatările pacienților și aparținătorilor, pentru a beneficia de un doctor bun se pot consulta aici.
În ceea ce mă privește pe mine și echipa Vitta Clinic, principiul care ghidează activitatea profesională este calitatea actului medical. Pacientul mulțumit, satisfăcut de îngrijirile primite și de rezultatul obținut, reprezintă dezideratul activității echipei Vitta Clinic.

Cum se desfășoară consultatia pacientului la Vitta Clinic

Fără grabă, prin intermediul unei discuții amănunțite identificăm problemele, așteptările și temerile pacientului. Examinarea atentă a zonei afectate este completată de evaluarea întregului organism, dar și de evaluarea în ansamblu a persoanei cu particularitățile sale. În acest fel putem stabili de comun acord cu pacientul, cu acuratețe, etapele de urmat.

Explicăm intervenția chirurgicală necesară. Ne folosim și de schițe și imagini ajutătoare, pentru a înțelege mai bine rezultatele așteptate, beneficiile și riscurile acestora. Programarea intervenției se va face doar după etapa consultației, de comun acord cu pacientul.
Aici poți citi mai multe detalii despre standardul de consultație la Vitta Clinic.

Ce spun pacientii?

A.M.
Sfântu Gheorghe - jud. Covasna

Buna seara! Înainte de toate doresc sa mulțumesc domnului Dr Vladislav Gyebnar cât și întregii echipe pentru profesionalismul cu care mi-au tratat soțul de …citeste mai mult

Stefan M.
Timișoara

Sunt foarte mulțumit, operația a decurs cu succes. Domnul doctor Gyebnar , un specialist deosebit, un chirurg cu mână ușoară , un om amabil …citeste mai mult

Ce ofera clinica Vitta?

Vitta Clinic este un concept Bestetic și s-a născut din dorința de a oferi ceva mai mult decât chirurgie, de a oferi îngrijire și sănătate. Suntem pur și simplu atenți la nevoile pacientului.

În clinica noastră se practică predominant intervenții de chirurgie plastică și chirurgia mâinii în regim ambulator/ internare de zi, ceea ce înseamnă că pacientul nu rămâne peste noapte.
Astfel că, pacientul petrece în Clinica Vitta by Bestetic aproximativ 2 – 3 ore.

Aici, punem foarte mare accent pe confortul pacientului. Atenția la nevoile și siguranța pacientului, precum și lipsa durerii, sunt unele dintre cele mai importante deziderate ale noastre.

Ne mândrim cu faptul că pacienți din toată țara, ba chiar și din afara ei, apelează la serviciile noastre.

Calitatea serviciilor în Vitta Clinic by BESTETIC       

Deoarece sunt convins că efectuarea operației trebuie să respecte toate standardele procedurale, la Vitta Clinic folosim doar materiale de calitate, precum și aparatură medicală de un înalt standard. Calitatea acestora influențează în mare măsură calitatea rezultatului postoperator care, reprezintă o pârghie importantă spre obținerea satisfacției postoperatorii a pacientului.

Supravegherea postoperatorie atentă ne permite să monitorizăm evoluția pacientului, să prevenim sau să tratăm la timp eventualele complicații. De asemenea, ne asigurăm mereu că pacientul a înțeles ce are de făcut pentru îngrijirea zonei operate.

Echipa și colaboratorii Clinicii Vitta. Domeniile de competenta

Echipa Vitta Clinic – product by BESTETIC este alcătuită din chirurgi plasticieni supraspecializați pe diverse patologii.

În Clinica Vitta efectuăm numeroase intervenții de chirurgie plastică, chirurgia mâinii, chirurgie reconstructivă și chirurgia tumorilor tegumentare.

Atunci când complexitatea cazului o impune, colaborăm și cu colegi de alte specialități – ortopedie, chirurgie generală, chirurgie vasculară, chirurgie pediatrică, ORL, etc.

Unde ne gasiti?

Vitta Clinic este o Clinică de chirurgie plastică cu activitate în Timișoara. Vezi adresa în Contact.
În ziua de astăzi, deplasarea în altă localitate sau alt județ este un inconvenient minim față de beneficiul alegerii unui medic profesionist, care să răspundă exigențelor unui pacient bine informat.

Programarea prealabilă permite eficientizarea întregului proces (consultatie, plan de tratament etc.) – vezi date de contact.

Ce ne recomandă?

În primul rând, o să-i las pe pacienți să vorbească pentru noi. Mărturiile lor sunt grăitoare și adeveresc tot ce ți-am spus până acum. Aruncă o privire la ce spun ei despre echipa Vitta și despre experiența lor cu noi – vezi aici mărturiile pacienților.

În al doilea rând, supraspecializarea noastră, a echipei, pe cele câteva domenii de nișă, își spune cuvântul – înseamnă că știm exact cum se poate rezolva problema ta medicală din domeniul nișei noastre, iar asta înseamnă performanță. În urma consultației îți vom putea spune care sunt opțiunile cele mai eficiente de tratament pe care ți le recomandăm. Mai mult decât atât, sperăm că vei pleca din clinica noastră cu încredere și optimism în suflet.

Informațiile furnizate pe acest site sunt certificate de echipa Vitta, bazându-se pe date recente din literatura de specialitate și pe experiența pe care am acumulat-o în timp.

Dr. Med. Vladislav Gyebnar