I. D.

Buna seara !

In urma cu 3 saptamani am contactat prin e-mail pe dr V. Gyebnar pt o consiliere si eventual interventie pt deget in resort si pt Sindrom de tunel Carpian in faza aproape paralitica , diagnostic pus in Italia in urma investigatiilor neurologice si cu consiliere de a face cat mai repede interventia (aici salile operatorii erau deja prenotate iar din iulie si pt august sunt inchise pt concedii ).
Asa ca a ramas sa caut in urgenta fie aici in Italia (asta insemnand contactarea altui medic in chirurgia mainii ceea ce ar fi durat inca 1-2 saptamani in cel mai bun caz deci…tot in septembrie urma sa fac interventia ) , fie in tara.
Raspunsul D-lui Dr Gyebnar l-am primit dupa putine ore , apoi am discutat telefonic si a ramas sa hotarasc eu daca da sau nu si, in care din datele puse la dispozitie as putea sa ma prezint in cazul deciziei de a face interventia.
Am sunat a doua zi , mi-a dat toate detaliile cum sa ajung si…pe 13 iulie m-am prezentat la cabinetul din str. Popa Sapca , ” Bestetic „.
O primire calda , respect , bun simt…
Apoi ,am cunoscut pe Dl Doctor care a iesit pt a-mi da salutul, pt a ne cunoaste, pt a ma asigura ca totul va fi bine …un comportament profesional .
Apoi, Interventiile , calmul cu care lucreaza alaturi de echipa dumnealui ,siguranta cu care asigura persoana, explicatia a ceea ce lucreaza , consilierea celui operat in functia de problema sau gravitatea problemei pt care s-a intervenit , rabdarea avuta si …Ce sa spun?!
Sunt bucuroasa sa stiu ca avem astfel de Medici !
Astazi , la 13 zile de la interventii pot spune ca deja reusesc sa folosesc fara mari probleme mana operata, desi abia azi am dat jos bandajul.
Reusesc sa scriu fara mare dificultate desi, inainte de interventii nu mai eram capabila sa controlez mana si ajunsesem sa rog colegii sa imi scrie raportul, a schimba cu mine anumite misiuni pe care eu nu le mai reuseam a le face in timpul serviciului. ..Asa ca am intrat in concediul medical.
Desigur acum trebuie sa fac recuperare dar , sunt multumita ca am scapat de chinurile durerilor, arsurilor ,furnicaturilor, amortelii cu senzatia ca am degetele stranse in inele de-a lungul lor si lipsa totala de simt cu tot ce tine de aceasta (scaparea obiectelor, imposibilitatea de a face lucruri de finete ,intarziere in munca ,starea de jena fata de cei din jur, agitatia si nervii fata de aceasta situatie , durere , imposibilitatea de odihna datorita durerilor etc…
Deci , Multumesc Domnule Doctor !
Toata stima si respectul !

Recomand cu caldura si siguranta pe Domnul Dr. V. Gyebnar !

Daca aveti probleme cu dureri , amorteli , furnicaturi sau orice alt simptom , nu intarziati sa faceti o vizita la Dl Doctor pt a nu ajunge la situatiile pe care eu le-am trait ,si , nu sunt singura. E mai bine sa luati masuri cand inca problema e in fasa , e la inceput si se poate interveni si altfel . Nu puneti imediat inainte ca ati putea suferi de reumatism sau alte boli ci faceti un control pt Sindrom de tunel Carpian si e posibil sa scapati si de a face cheltuieli inutile pt orice alte cautare iar mai apoi , dupa ce ati intarziat cu alte cele sa nu mai aveti altceva de facut decat sa suportati consecintele a unei interventii mai dificile.

II veti multumi cu siguranta D-lui Dr. V. Gyebnar