Virag Rozalia

În urma de aproximativ 5 ani am simțit amorțeală în mâini, după un timp au apărut și dureri puternice de nu puteam să mă odihnesc noaptea de dureri.

Medici mi sau spus să fac fizioterapie că totul vine de la coloană cervicala, și o sa-mi treacă durerea. In acești ani am făcut fizioterapie, am făcut și acupunctură,infiltrați după cap, kinetoterapie , repozitionarea oaselor, toate fără nici un rezultat.

După mulți ani de suferințe și dureri, în urma unei control neurologic , investigația VCN, am fost trimisă la Dm. dr. Vladislav Gyebnar la o consultație. Dm dr. citind rezultatul de VCN a constatat că am sindrom de tunel carpian și trebuie intervenit chirurgical cât mai urgent. Nu am ezitat deloc și am acceptat operația deoarece (am suferit mult în toți anii ăștia și că am încercat toate procedurile recomandate de alți medici) am înțeles că este singura posibilitate de vindecare.

În data de 02.11.2017 m-am operat la mâna dreapta și în data de 13.11.2017 la mâna stânga. Acum sunt bine și sunt foarte mulțumită de condițiile în care a decurs operația,precum și de rezultat.

Vreau să transmit oamenilor cu probleme asemănătoare să nu stați ani de zile cu suferință și dureri,că se poate rezolva problema în nici jumătate de oră.

Din păcate sunt informații insuficiente despre sindrom de tunel carpian și oamenii după multe suferințe și tratamente nereușite sunt îndrumați la locul potrivit.

Mulțumesc din suflet domnului doctor Vladislav Gyebnar care este un om de milioane ,care a avut răbdare și ma încurajat ca să fac această operație.
Îl recomanda cu mare încredere.