Marirea buzelor cu acid hialuronic

Marirea buzelor sau augmentarea lor, se practica cu scopul inbunatatirii aspectului acestora, realizandu-se cresterea volumului lor, folosind substante de umplere. Buzele voluminoase, cu un contur bine delimitat, sunt asociate cu frumusetea si tineretea.

Perceptia asupra volumului si formei ideale a buzelor, este subiectiva si variaza de la o persoana la alta, precum si in functie de cultura regionala.

Marirea buzelor implica atat obtinerea unor buze mai voluminoase, cat si conturarea formei acestora. Substantele folosite in acest scop sunt asa zisele substante de umplere (fillere), cele mai cunoscute fiind acidul hialuronic si grasimea proprie, etc.

Substanta de umplere cea mai des folosita ramane acidul hialuronic, substanta care exista in mod fiziologic in tesutul conjunctiv si cel epitelial uman. Sunt disponibile mai multe preparate comerciale, cu diferite denumiri.

Procedura de “marire buze“ se efectueaza nechirurgical, prin injectarea buzelor, folosind tehnici specifice. Foarte important este faptul ca persoana care apeleaza la aceasta infrumusetare nu necesita o pregatire speciala, iar imediat dupa procedura isi poate continua activitatea uzuala.

Marirea buzelor exemplificata de cazuri:

Aspect inainte de procedura:
Marirea buzelor inainte de procedura

Aspect dupa procedura:
Marirea buzelor dupa procedura